Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γεια χαρά αγαπητοί χρήστες του l2 , ευπρόσδεκτοι παρακμιακοί και μη. Η εμπνευσή για την δημιουργία τούτου του topic μου δημιουργήθηκε καθώς έβλεπα τα ίδια παρακμιακά topic καθημερινά. Να κάνουν όλοι topic και να μην κάνω και εγώ ; θα βγάλω και adena να τα δώσω στον pwnz0r ! Τέσπα αγαπητοί καριερίστες , καθώς εμείς οι επαγγελματίες τσίτερς παίζουμε 8 χρόνια l2 έχουν δει πολλά τα μάτια μας.

Πόλλα και διάφορα. Ένας άχρηστος που δεν ξέρει τι buff να πάρει στον Sph να κάνει donate και την επόμενη μέρα να χώνει ολόκληρο party μόνος του , οι tank να παίρνουν berserker spirit , οι rogue να βάζουν Heavy imperial crusader και πολλά αλλά !

Ας αρχίσει η συζήτηση !

Να σου πω. Για τον Sph Κάνει δεν κάνει Donate |Γνώμη μου| Πάλη down θα είναι. Έχω αλλάξει <<Εκατοντάδες>> Servers και βλέπω άτομα με donate και να πέφτουν από newbie :P

Για την Imperial Crusader τώρα. Σε Όποιον IL Server Μπεις όλα πλέον τα rogue και ειδικά τα Daggers θα Βλέπεις συνέχεια να φοράνε Imperial Αντί για Dragonic.

Αυτά από μένα :D

Posted

Να σου πω. Για τον Sph Κάνει δεν κάνει Donate |Γνώμη μου| Πάλη down θα είναι. Έχω αλλάξει <<Εκατοντάδες>> Servers και βλέπω άτομα με donate και να πέφτουν από newbie :P

Για την Imperial Crusader τώρα. Σε Όποιον IL Server Μπεις όλα πλέον τα rogue και ειδικά τα Daggers θα Βλέπεις συνέχεια να φοράνε Imperial Αντί για Dragonic.

Αυτά από μένα :D

Πιστεύω η γνώμη σου είναι βασισμένη σε IL , γιατί έχω δει (gracia) SPH donator που έχει κάνει ++ hurricane σε enchant route του (-) wind defence και άμα κάνει και το vampiric ++ κόβει.

Τεράστιο damage και drain ;p