Jump to content

Official Topic Of Panathinaikos


UltrasGate13™

Η ομάδα που θα βγει φέτος στο τσάμπιονς λιγκ εκτός του Ολπυμπιακού  

9 members have voted

  1. 1. Η ομάδα που θα βγει φέτος στο τσάμπιονς λιγκ εκτός του Ολπυμπιακού

    • ΠΑΟΚ
      2
    • ΠΑΟ
      5
    • ΑΕΚ
      2
    • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
      0


Recommended Posts

Η μεταγραφή του Αλεξ Μάριτς ολοκληρώνεται από μέρα σε μέρα και το ερώτημα από 'δω και πέρα είναι αν οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν άλλη μεταγραφή...

 

Ο Σερβοαυστραλός αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», μόλις ξεπεραστούν οι μικροδιαφορές στο οικονομικό.

 

Από 'κει και πέρα, είναι αλήθεια πως η φημολογία περί απόκτησης και του Σχορτσανίτη εντάθηκε από την Τετάρτη το βράδυ... Υπάρχει η σκέψη, κυρίως από την πλευρά της διοίκησης, να αποκτηθούν τόσο ο Μάριτς, όσο και ο Σοφοκλής (σ.σ. λέγεται μάλιστα πως ένας εκ των Παύλου, Κώστα και θανάση Γιαννακόπουλου σκόπευε να κάνει ως δώρο (!) τον «Big Sofo»), ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει, κυρίως για αγωνιστικούς λόγους...

 

Η διοίκηση θέλει με κάθε τρόπο να ενισχύσει την ομάδα σ' όλα τα επίπεδα και σ' όλες τις θέσεις, εκτιμά πως επικοινωνικά η απόκτηση του Σχορτσανίτη θα κάνει «γκελ», ωστόσο το απόλυτο κουμάντο γίνεται από τον προπονητή κι αυτός είναι που θα πάρει την τελική απόφαση, όπως άλλωστε γίνεται κάθε καλοκαίρι.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ομπράντοβιτς δεν είναι «φαν» της ιδέας και πώς να είναι, αφού πιθανή νέα προσθήκη στους «ψηλούς» περισσότερο προβληματισμό θα προκαλέσει και λιγότερο θα «λύσει τα χέρια» του!

 

Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει 12 πρωτοκλασάτους παίκτες, αν κρατήσει τον Γιασικεβίτσιους ή πάρει κάποιον άλλον γκαρντ, θα φτάσει τους 13 κι αν τυχόν αποκτηθεί ο Σχορτσανίτης θα φτάσει τους 14!!! Σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει δύο παίκτες (πλην των Μπόγρη, Βεργίνη, Σερμαντίνι) να μένουν εκτός 12άδας κι άραγε ποιοι απ' όλους αυτούς θα μείνουν εκτός;

 

Όσον αφορά τον Γιασικεβίτσιους; Ο Παναθηναϊκός δηλώνει πως «με τον ψηλό τελειώσαμε», αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά... Ο «Σάρας» θέλει να παραμείνει, περιμένει τους «πράσινους», αλλά όχι για πολύ... Αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να πάρει (και) κοντό, τότε ο Λιθουανός έχει πιθανότητες, αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος.. . Υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα που εξετάζονται προσεκτικά από τον Ζοτς...

Link to comment
Share on other sites

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στη Γαλλία που θέλουν τον Γουίλιαμ Γκαλάς να κλείνει στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» πάντως, διαψεύδουν τα σενάρια περί νέας βελτιωμένης πρότασης και κινούνται για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού εγνωσμένης αξίας, χωρίς το όνομα του να έχει διαρρεύσει.

 

Για μια ακόμη φορά, η εύρεση του «Killer» για την άμυνα της ομάδας αποτελεί ένα κουΐζ για δυνατούς λύτες.

 

Προπονήθηκε ο Καντέ, ατομικό για Λέτο, Πετρόπουλο στην Αυστρία.

 

Η αρχή έγινε με δημοσίευμα της «Parisien», που έκανε λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση των «πράσινων» προς τον διεθνή με τους «τρικολόρ» αμυντικό, ενώ το «maxifoot.fr» το προχώρησε ακόμη περισσότερο, εμφανίζοντας τον Γκαλάς έτοιμο να πει το «ναι» σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

 

Κάτι τέτοιο πάντως δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ, αφού φαίνεται πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπως είχε δηλώσει και ο Δημήτρης Γόντικας, δεν προτίθενται να επανέλθουν με μεγαλύτερη προσφορά από αυτή που είχαν καταθέσει αρχικά.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με άκρα μυστικότητα και μάλιστα, πιθανότατα να πρόκειται για όνομα που δεν έχει δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως μετά την απώλεια του Κρις που ανανέωσε με τη Λιόν και το πιθανό «ναυάγιο» με τον Γκαλάς, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κινηθεί για ένα στόπερ μεγάλης αξίας. Άλλωστε ο νέος «χαρτοπόλεμος» των προηγούμενων ημερών μεταξύ του Νικόλα Πατέρα και της διοίκησης με την πρόταση του πρώην προέδρου να καλύψει την οικονομική διαφορά με Γκαλάς και το «όχι» που εισέπραξε, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα.

 

Πλέον, η απόκτηση του περίφημου «Killer» της άμυνας δεν αποτελεί επιτακτική ανάγκη μόνο από αγωνιστική άποψη, κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αλλά θα αποτελέσει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την παρούσα διοίκηση ώστε να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Link to comment
Share on other sites

μαλλον μονος σου ανανεωνεις το topic...

γιατί μόνος του ?

εγω τα διαβάζω, απλα δεν κάνω ποστς !

Link to comment
Share on other sites

γιατί μόνος του ?

εγω τα διαβάζω, απλα δεν κάνω ποστς !

θα έπρεπε να κάνεις ποστς.πρέπει να υποστηρίξεις την ομάδα σου..χΔ
Link to comment
Share on other sites

Αλλαγή πλεύσης από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους Κρις με τη Λιόν, αλλά και τη μεγάλη διαφορά με τον Ουιλιάμ Γκαλάς. Η περίπτωση του 33χρονου Γάλλου αμυντικού φαίνεται να εγκαταλείπεται, αφού οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές και στο προσκήνιο περνούν δύο νέα ονόματα.

 

Το πρώτο εξ αυτών είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Λιόν για έναν ακόμη χρόνο και θεωρείται μία πολύ καλή λύση από τους ανθρώπους των «πρασίνων». Το κασέ του δεν είναι υψηλό, ενώ μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος ή με ένα μικρό ποσό. Ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο «τριφύλλι», καθώς έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Σισέ και τον Γκοβού. Είναι 27 φορές διεθνής με τους «τρικολόρ», ενώ την περασμένη σεζόν είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ στη Ligue 1, καθώς και 6 εμφανίσεις στο Champions League.

 

Η άλλη λύση που αρέσει είναι ο Μοχάμεντ Σαρ. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη γίνει επαφές με τη Σταντάρ Λιέγης για τον 27χρονο άσο της Σταντάρ Λιέγης, που είναι Σενεγαλέζος αλλά αναμένεται να πάρει σύντομα κοινοτικό διαβατήριο. Ο παίκτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και η βελγική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πρόταση για την πώλησή του. Την περασμένη περίοδο είχε 23 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα και 10 στην Ευρώπη (6 στο Champions League και 4 στο Europa League, παίζοντας και στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό).

 

Ο Μάρτιν Στραντσλ προτάθηκε, αλλά ο 30χρονος Αυστριακός αμυντικός της Σπαρτάκ Μόσχας δεν φαίνεται να ενθουσιάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όσο για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, θα απασχολήσει ξανά μόνο εφόσον αποφασιστεί να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός

 

 

317h8o4.jpg

 

VOTE LOCKED BECAUSE GALLAS STOP INTEREST PANATHINAIKOS

Link to comment
Share on other sites

Η απόκτηση του Άλεξ Μάριτς δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός παύει να ασχολείται με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» εξακολουθούν να κάνουν δικό τους τον σέντερ, τόσο για να αποκτήσουν μία ακόμη πολύ καλή επιλογή για τη ρακέτα, όσο και για επικοινωνιακούς λόγους, αφού η συμφωνία με τον «Σόφο» θα αποτελέσει απάντηση στην… αρπαγή του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό.

 

Η συμφωνία με τον Άλεξ Μάριτς είναι δεδομένη, όπως έκανε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τόντοριτς. Οι Σέρβοι θα εισπράξουν περίπου 800.000 ευρώ και ο 26χρονος Αυστραλός σέντερ θα υπογράψει για δύο χρόνια και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί στις αρχές της εβδομάδας.

 

Από εκεί κι έπειτα, για να «κλείσει» το ρόστερ για τη νέα σεζόν θα πρέπει να αποκτηθεί ένας ακόμη πλέι μέικερ. Η περίπτωση παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει αποκλειστεί, αλλά οι πρωταθλητές κοιτάζουν κι άλλες λύσεις, όπως αυτή του Νάντο Ντε Κολό. Πάντως ο 23χρονος Γάλλος γκαρντ (1,96μ.) έχει συμβόλαιο με τη Βαλένθια.

Link to comment
Share on other sites

Δημοσίευμα του «France Football» επιβεβαιώνει τα ελληνικά ρεπορτάζ που φέρουν τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά προσθέτει κι ένα ακόμη όνομα σε αυτή. Ο λόγος για τον Τζόναθαν Ζεμπινά.

 

Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Γιουβέντους, αλλά δεν υπολογίζεται και θα πωληθεί. Ο Ζεμπινά, που έχει αγωνιστεί σε Κάννες, Κάλιαρι και Ρόμα, ανήκει από το 2004 στη Γιουβέντους και την περασμένη περίοδο είχε 16 συμμετοχές στη Serie A, 5 εμφανίσεις και 1 γκολ στην Ευρώπη, αλλά και μία παρουσία στο Κύπελλο Ιταλίας.

 

Εκτός ο Λέτο

 

Ο μοναδικός παίκτης που δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δώσει το «παρών» -πιθανότατα- στο φιλικό με τη Μάιντς. «Άσφαιροι» οι «πράσινοι» στο οικογενειακό διπλό.

 

Στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, συνεχίζεται το «χτίσιμο» του «τριφυλλιού» από τον Νίκο Νιόπλια, αλλά στη σημερινή (25/7) προπόνηση δεν συμμετείχε ο Σεμπάστιαν Λέτο, που ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας έδωσε έμφαση στην τακτική και στη συνέχεια χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες για να παίξουν το καθιερωμένο διπλό.

 

Από τη μία ομάδα ήταν οι Καρνέζης οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Καντέ στην άμυνα και ο Μαρίνος με τον Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση ο Καραγκούνης έπαιζε πίσω από τον Σισέ, ενώ στα άκρα ήταν οι Νίνης και Γκοβού.

Η άλλη ομάδα αποτελούνταν από τους Τζόρβα, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Μπιάρσμιρ, Μελίσση, Σιμάο, Φέτση, Κλέιτον, Γκάμπριελ, Μαυρία και Ρουκάβινα. Για την ιστορία το διπλό τελείωσε χωρίς νικητή, αφού ούτε μία φορά δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα των Τζόρβα, Καρνέζη.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με την πλειοψηφία των Κυριακάτικων πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, οι "πράσινοι" έχουν κάνει πλέον πρώτο στόχο τους τον Γάλλο -άλλοτε διεθνή- ποδοσφαιριστή. Το Τριφύλλι φαίνεται να εγκαταλείπει και την υπόθεση Γκαλάς, με τις φήμες να λένε ότι έχει ήδη αποσύρει την πρότασή του.

Έτσι, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φαίνεται να κερδίζει την προσοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι όμως έχουν αρχίσει να ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός πάντως, έχει τα στοιχεία που ψάχνουν στην Παιανία, αφού είναι πραγματικό "θηρίο" (1,91) και ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο με συμμετοχές στα κορυφαία πρωταθλήματα της Πρέμιερ Λιγκ και του Καμπιονάτο. Επίσης έχει γενικά γεμάτες χρονιές σε ολόκληρη την καριέρα του, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 29 παιχνίδια της Λιόν με την οποία έφτασε μέχρι τους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, ο Μπουμσόνγκ δεν είναι ελεύθερος και διατηρεί συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, η οποία όμως δεν δείχνει να τον υπολογίζει και ήδη έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες για την απόκτησή του. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, φέρεται να εξετάζει τη συγκεκριμένη περίπτωση και αν ο πρόεδρος της Λιόν , Ζαν Μισέλ Ολάς, δεν έχει παράλογες απαιτήσεις, ίσως κινηθεί για την απόκτησή του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος στόπερ έχει συνεργαστεί στην καριέρα του και με τους άλλους δύο σούπερ σταρ του Τριφυλλιού, τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Σίντνεϊ Γκοβού. Με το Σισέ έκαναν μαζί το... ξεπέταγμά τους στην Οσέρ, ενώ με τον Γκοβού ήταν συμπαίκτες τα τελευταία 2 χρόνια στη Λιόν. Παράλληλα έχουν συνυπάρξει ποδοσφαιρικά πολλές φορές, με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας

Link to comment
Share on other sites

Τέτοια καραγκιοζηλίκια δεν τα περίμενα για το Ριέρα,σοβαρά τώρα!

Link to comment
Share on other sites

Πάνε να τον βγάλουν άσχετο και άμπαλο ενώ έχουν τον Σισσέ που δεν μπορεί να ντριπλάρει ούτε δέντρο...

Link to comment
Share on other sites

Πάνε να τον βγάλουν άσχετο και άμπαλο ενώ έχουν τον Σισσέ που δεν μπορεί να ντριπλάρει ούτε δέντρο...

Bάζει γκολ, μου φτάνει.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...