Jump to content

Αλήθεια ή Ψέματα?

∨¡Þêr

Recommended Posts

Αφου η πειρατεια ειναι παρανομη γιατι η RapidShare, 4Shared, HotFile, MultiUpload και ολες οι αλλες εταιρειες οι οποιες εχουν στους υπολογιστες τους πειρατικο υλικο δεν ακολουθουν αυτη τη νομοθεσια;;; Γιατι ξερουν οτι ποτε δεν θα γινει τιποτα με την πειρατεια.

Επισης, καποτε ειχε γινει νομιζω μηνυση απο εταιρεια στην RapidShare επειδη αφηνε ελευθερους τους χρηστες της να ανεβαζουν πειρατικο υλικο. Ελα ομως που η RS ειπε οτι "αν κλεισεις εμενα θα κλεισεις και την Google". Ποιος ομως να κλεισει αυτον τον κολοσσο που ονομαζετε Google;; Πολυ απλα, ΚΑΝΕΙΣ!

Γιαυτο λεμε τωρα αν φτασει ποτε η στιγμη που θα ερθει σπιτι σου η αστυνομια η η Διωξη, πες τους οτι "Εγω Κυριος ειμαι αμαθος απο υπολογιστες και εψαχνα κατι τσο Google και εντελως τυχαια μου βγηκε αυτη η ιστοσελιδα. Μιας και ειμαι αμαθος, μπηκα εκει και δεν ηξερα τι εκανα. Καλη σας μερα, κυριοι! "

Αφου η πειρατεια ειναι παρανομη γιατι η RapidShare, 4Shared, HotFile, MultiUpload και ολες οι αλλες εταιρειες οι οποιες εχουν στους υπολογιστες τους πειρατικο υλικο δεν ακολουθουν αυτη τη νομοθεσια;;; Γιατι ξερουν οτι ποτε δεν θα γινει τιποτα με την πειρατεια.

Επισης, καποτε ειχε γινει νομιζω μηνυση απο εταιρεια στην RapidShare επειδη αφηνε ελευθερους τους χρηστες της να ανεβαζουν πειρατικο υλικο. Ελα ομως που η RS ειπε οτι "αν κλεισεις εμενα θα κλεισεις και την Google". Ποιος ομως να κλεισει αυτον τον κολοσσο που ονομαζετε Google;; Πολυ απλα, ΚΑΝΕΙΣ!

Γιαυτο λεμε τωρα αν φτασει ποτε η στιγμη που θα ερθει σπιτι σου η αστυνομια η η Διωξη, πες τους οτι "Εγω Κυριος ειμαι αμαθος απο υπολογιστες και εψαχνα κατι τσο Google και εντελως τυχαια μου βγηκε αυτη η ιστοσελιδα. Μιας και ειμαι αμαθος, μπηκα εκει και δεν ηξερα τι εκανα. Καλη σας μερα, κυριοι! "

και να προσπαθήσουν να τα διαγράψουν, ξέρεις πόσααααααααααααα shares γίνονται το δευτερόλεπτο στα warez-forums?

και να προσπαθήσουν να τα διαγράψουν, ξέρεις πόσααααααααααααα shares γίνονται το δευτερόλεπτο στα warez-forums?

Μα εδω δεν λεμε οτι θα διαγραψουν το οποιο πειρατικο υλικο, αλλα θα βαλουν στην φυλακη τους χρηστες. Και απο την αλλη αν το δεις, ο ΟΤΕ και ο καθε ΟΤΕ αν δωσει τα στοιχεια του καθενος μας στη διωξη ξερετε ποσα λεφτα θα χασει το μηνα;;; Κατι παραπανω απο 20κ ευρω γιατι απο τη στιγμη που θα πας φυλακη δεν θα εχει ιντερνετ, κινητο [για αυτους που εχουν συμβολαιο], τηλεφωνο στο σπιτι, αρα απο μεριας ΟΤΕ δεν υπαρχει συμφερον να δωσει ολα αυτα τα στοιχεια και ολα αυτα που λενε οτι θα κανουμε αυτο, θα πιασουμε εκεινον, θα παθει αυτο, κατα τη γνωμη ΜΟΥ ΜΟΝΟ ειναι ψεματα. Τα λενε μονο και μονο για να φοβησουν τον κοσμο.

oi etairies pou anaferis akolouthun tin nomothesia alla einai adinato na elenxun to kathe arxio pou aneveni stous servers tous,parepiptontos o tipos pou dimiourgise afto to mail tha eprepe na gini senariografos se tenies epistominikis fantasias.gia na mn polilogo krivontai pola pexnidia apo piso pou tha ta katalavis molis megalosis.

Fenete ? :/

Καλα παρε τη μανα σου απο το σπιτι μου και δρομο τωρα. Πεντε μερες τη γαμαω και τελειωμο δεν εχει. Αντε παρτην απο δω. Ειναι που ναι σαν μοσχαρι θελει και γαμησια.

Καλα παρε τη μανα σου απο το σπιτι μου και δρομο τωρα. Πεντε μερες τη γαμαω και τελειωμο δεν εχει. Αντε παρτην απο δω. Ειναι που ναι σαν μοσχαρι θελει και γαμησια.

lol'ed

Αφου η πειρατεια ειναι παρανομη γιατι η RapidShare, 4Shared, HotFile, MultiUpload και ολες οι αλλες εταιρειες οι οποιες εχουν στους υπολογιστες τους πειρατικο υλικο δεν ακολουθουν αυτη τη νομοθεσια;;;

την ακολουθούν γιαυτό σβήνουν και τα link. πάει κάπως έτσι , κάνεις upload στην rs warez αλλά αυτοί και καλά δεν το ξέρουν και θα το σβήσουν μετά από καμιά εμδομαδα - 2,3. έτσι και αλλιός από αυτά βγάζουν λεφτά , κάνουν ότι λέει ο νόμος αλλά με καθυστέρηση

την ακολουθούν γιαυτό σβήνουν και τα link. πάει κάπως έτσι , κάνεις upload στην rs warez αλλά αυτοί και καλά δεν το ξέρουν και θα το σβήσουν μετά από καμιά εμδομαδα - 2,3. έτσι και αλλιός από αυτά βγάζουν λεφτά , κάνουν ότι λέει ο νόμος αλλά με καθυστέρηση

Είναι καθυστερημένοι δηλαδή.

Για να ξέρουμε

Είναι καθυστερημένοι δηλαδή.

Για να ξέρουμε

πες το και έτσι , αλλά επίτηδες