Jump to content

Maprex007

Members
  • Posts

    2
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Maprex007

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Maprex007's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Και τι με ενδιαφερει εμενα;;; Αν δεν εισαι αξιος να υπερασπιστεις τον εαυτο σου, εμενα τι με νοιαζει;;; Εσυ εισαι χαζος και δεχεσαι οτι σου λενε και σου κανουν, εγω φταιω γιαυτο;;; Το μυαλο σου το αδειο φταιε.
  2. Τρελο αγορι, δεν μπορεις να καταλαβεις πως ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΜΟΥ;;; Πως ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ;;; Δηλαδη ελεος. Ποσο χαζος μπορει να εισαι;
  3. Ωραια να συμμορφωσουμε τις συμπεριφορες μας για το προηγουμενο θεμα, το οποιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.
  4. Δεν θυμαμαι να το ελεγα ποτε αυτο, αλλα και να το ελεγα αλλαζουν οι εποχες. Ερχονται τα πανω κατω. Επισης, δεν πιστευω πως ειναι σωστο να μου αυξησουν τις μερες γιατι για αλλο λογο εφαγα μπαμ με το κανονικο λογαριασμο και αλλο αυτο το θεμα τωρα. Γιαυτο μαλακια εκανες που με εκανες ρεπορτ.
  5. Καλα παρε τη μανα σου απο το σπιτι μου και δρομο τωρα. Πεντε μερες τη γαμαω και τελειωμο δεν εχει. Αντε παρτην απο δω. Ειναι που ναι σαν μοσχαρι θελει και γαμησια.
  6. Σε μενα το λες αυτο;;;
  7. Μα εδω δεν λεμε οτι θα διαγραψουν το οποιο πειρατικο υλικο, αλλα θα βαλουν στην φυλακη τους χρηστες. Και απο την αλλη αν το δεις, ο ΟΤΕ και ο καθε ΟΤΕ αν δωσει τα στοιχεια του καθενος μας στη διωξη ξερετε ποσα λεφτα θα χασει το μηνα;;; Κατι παραπανω απο 20κ ευρω γιατι απο τη στιγμη που θα πας φυλακη δεν θα εχει ιντερνετ, κινητο [για αυτους που εχουν συμβολαιο], τηλεφωνο στο σπιτι, αρα απο μεριας ΟΤΕ δεν υπαρχει συμφερον να δωσει ολα αυτα τα στοιχεια και ολα αυτα που λενε οτι θα κανουμε αυτο, θα πιασουμε εκεινον, θα παθει αυτο, κατα τη γνωμη ΜΟΥ ΜΟΝΟ ειναι ψεματα. Τα λενε μονο και μονο για να φοβησουν τον κοσμο.
  8. Αφου η πειρατεια ειναι παρανομη γιατι η RapidShare, 4Shared, HotFile, MultiUpload και ολες οι αλλες εταιρειες οι οποιες εχουν στους υπολογιστες τους πειρατικο υλικο δεν ακολουθουν αυτη τη νομοθεσια;;; Γιατι ξερουν οτι ποτε δεν θα γινει τιποτα με την πειρατεια. Επισης, καποτε ειχε γινει νομιζω μηνυση απο εταιρεια στην RapidShare επειδη αφηνε ελευθερους τους χρηστες της να ανεβαζουν πειρατικο υλικο. Ελα ομως που η RS ειπε οτι "αν κλεισεις εμενα θα κλεισεις και την Google". Ποιος ομως να κλεισει αυτον τον κολοσσο που ονομαζετε Google;; Πολυ απλα, ΚΑΝΕΙΣ! Γιαυτο λεμε τωρα αν φτασει ποτε η στιγμη που θα ερθει σπιτι σου η αστυνομια η η Διωξη, πες τους οτι "Εγω Κυριος ειμαι αμαθος απο υπολογιστες και εψαχνα κατι τσο Google και εντελως τυχαια μου βγηκε αυτη η ιστοσελιδα. Μιας και ειμαι αμαθος, μπηκα εκει και δεν ηξερα τι εκανα. Καλη σας μερα, κυριοι! "
  9. Well, i dont know what dreams exactly are, but i know that some dreams happens on real life as you dreamed them. Many times happened, something that i dreamed happens in my real life.
  10. Εχει κανει 100 τοπικς μεσα σε μια μερα για 100 διαφορετικα θεματα που ουσιαστικα θα μπορουσε να μπει στο Spam Topic και να δωσει τα λινκς.
  11. Before you answer something stupid like this, think twice!
×
×
  • Create New...