Xplicit7 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Εσύ το έβαλες στη Wiki ρε μαλάκα; :Ρ Όχι ρε ;p Quote
MasterDisaster Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Breaking news! 1) Στην Όρντουσπορ ο Μόνχε! 2) Στην Μπάγερν ο Τζέκο! Quote
ZeRo* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Μην ανησυχείς Zero, ο Μαρινακής θα κάνει 10-15 μεταγραφές των 500 χιλιάδων και θα βγαίνουν οι δημοσιογράφοι να λένε ότι τα έχωσε ο προέδρας. Αυτό που έγινε δηλαδή πέρυσι το καλοκαίρι και γεμίσαμε μετριότητες οι οποίες έφυγαν δανεικοί και δεν ξέρουμε καν που είναι και τι κάνουν. Οι μεταγραφές και πέρυσι ήταν συγκεκριμένες αλλά έγιναν μαλακίες. Ελπίζω φέτος να γίνουν λίγες και καλές. Quote
MiraDBZ Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Αυτό που έγινε δηλαδή πέρυσι το καλοκαίρι και γεμίσαμε μετριότητες οι οποίες έφυγαν δανεικοί και δεν ξέρουμε καν που είναι και τι κάνουν. Οι μεταγραφές και πέρυσι ήταν συγκεκριμένες αλλά έγιναν μαλακίες. Ελπίζω φέτος να γίνουν λίγες και καλές. Δεν το βλέπω. Quote
MiraDBZ Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ρε φίλε η ομάδα θέλει 3-4 πολύ καλές μεταγραφές ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ όχι 10-15 μετριότητες...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Εμένα τι μου τα λες; Quote
MasterDisaster Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Εμένα τι μου τα λες; έλα τώρα, όλοι ξέρουμε πως είσαι το δεξί χέρι του βαγγέλα. Quote
MasterDisaster Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 :s Γαμώτο, το βρήκατε. θα κάνεις τα κονέ να δοκιμαστώ; Quote
MasterDisaster Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Σε ποιο πόστο; ε κοίτα, όπου με θέλει ο κόουτς, αλλά προτιμώ στην αιχμή του δόρατος ! Quote
Xplicit7 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://www.redplanet.gr/podosfairo/miralas-epishmo-endiaferon-apo-thn-mpagern.1796144.html Για να δούμε τι θα γίνει και με τον Κέβιν.Πάντως επιτέλους στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε και να πουλάμε παίκτες, θα αποκτήσουμε διεθνές κύρος με αυτή την πώληση!Ας βασιστούμε επιτέλους στο μοντέλο της Πόρτο! Quote
MasterDisaster Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 http://www.redplanet.gr/podosfairo/miralas-epishmo-endiaferon-apo-thn-mpagern.1796144.html Για να δούμε τι θα γίνει και με τον Κέβιν.Πάντως επιτέλους στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε και να πουλάμε παίκτες, θα αποκτήσουμε διεθνές κύρος με αυτή την πώληση!Ας βασιστούμε επιτέλους στο μοντέλο της Πόρτο! τι λες βρε μαλάκα; Τον κόβεις τον Βαγγέλα να τον αντικαθιστά επάξια αν πουληθεί; Quote
Recommended Posts