Jump to content

Recommended Posts

Posted

E δεν θεωρώ καλό και ανερχόμενο προπονητή κάποιον που πανηγύρισε έτσι έξαλλα την παραμονή της ομάδας του με τον τρόπο που έμεινε.

Κοίτα πρώτη του φορά στην Α' Εθνική εντάξει νέος είναι έχει μέλλον και δυνατότητες, αντίδραση ήταν, εξάλλου όλοι το ίδιο θα έκαναν πιστεύω.

Πάντως με τον Πλατανιά έκανε όργια φέτος.

Posted

Επένδυση στο μέλλον.

Φεύγει ο Μόνχε με τη μορφή δανεισμού. (Πιθανότατα)

Posted

Επένδυση στο μέλλον.

Φεύγει ο Μόνχε με τη μορφή δανεισμού. (Πιθανότατα)

Γιατί να μην φύγει εντελώς;

Posted

Γιατί να μην φύγει εντελώς;

Δεν ξέρω, έχει δεχτεί πρόταση από τη Βέροια για δανεισμό και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις, ο Μαρινάκης έδωσε το οκ, αν συμφωνίσει και ο παίκτης τότε θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός. (Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας). Ενδιαφέρον για το δανεισμό του εμφανίζει και ο Λεβαδειακός.

Posted

Δεν ξέρω, έχει δεχτεί πρόταση από τη Βέροια για δανεισμό και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις, ο Μαρινάκης έδωσε το οκ, αν συμφωνίσει και ο παίκτης τότε θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός. (Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας). Ενδιαφέρον για το δανεισμό του εμφανίζει και ο Λεβαδειακός.

Εγώ διάβασα ότι ενδιαφέρεται και η Ομόνοια. Για να δούμε.

Posted

έπαιξα 25ε στον ολυμπιακό σήμερα στο 3,5..

κομπλέ,πιστεύω ότι θα νικήσουμε!

Posted

Εγώ διάβασα ότι ενδιαφέρεται και η Ομόνοια. Για να δούμε.

Δεν ξέρω, γι'αυτό δεν είδα τίποτα :Ρ