Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σήμερα κάτι μας χρωστάει η τύχη ! Ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, μακάρι!

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/den-kratietai-o-masado.1773209.html

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΛΕΜΕ !

Posted

εδώ νομίζω έλεγε ο νικολούδος για 4, γιαυτό ;ρ

Βασικά νόμιζα ότι ήταν 4 ρε γιατί πέρυσι ο τελικός ήταν στις 18:00 και ο μικρός στις 16:00 :P

Posted

Σήμερα; λολ

εύχομαι να χάσετε, αν και πάλι τα αρχίδια θα πρήζετε ότι πήγατε με τα 20χρονα τελικό.

Που δεν είναι 20χρονα και επίσης και ο παναθηναϊκός είχε μικρούς παίκτες και μάληστα πολλές φορές έφερνε και όχι φίρμες παίκτες και τους έκανε παικτάρες και σκαγατε τα λεφτά εσείς και τους παίρνατε.

Posted

Σήμερα; λολ

εύχομαι να χάσετε, αν και πάλι τα αρχίδια θα πρήζετε ότι πήγατε με τα 20χρονα τελικό.

Που δεν είναι 20χρονα και επίσης και ο παναθηναϊκός είχε μικρούς παίκτες και μάληστα πολλές φορές έφερνε και όχι φίρμες παίκτες και τους έκανε παικτάρες και σκαγατε τα λεφτά εσείς και τους παίρνατε.

Ποιον έφερε ; Πες μου έναν ! Ο Ομπράντοβιτς πάντα με φτασμένους παίκτες έπαιζε ποτέ δεν ανέδειξε κανέναν είτε σου αρέσει είτε όχι.Σε αντίθεση με τον Ίβκοβιτς που προτιμάει να δουλεύει με νέα παιδιά.Άντε γεια τώρα παίξε στις 6 για την τρίτη θέση.

Posted

Σε είχα για πιο έξυπνο και πιο ψαγμένο. Με το καλό η κούπα αν και όπως μου είπες, εσύ ο ίδιος "είναι για την τσκα"