MasterDisaster Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ! Quote
MasterDisaster Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Ναι.... μωρή.... ομάδα.... ? ? ? Quote
WeirdSituation Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/266596-adio-kai-euharisto XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΕ! Για να μην κρυβόμαστε σαφώς και δεν είναι δική μου απόφαση το διαζύγιο αυτό. Απλώς μου ανακοινώθηκε «έτσι ξαφνικά» η διακοπή της συνεργασίας μας, μάζεψα τα μπογαλάκια μου και δρόμο. ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑ Quote
MiraDBZ Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Για να μην κρυβόμαστε σαφώς και δεν είναι δική μου απόφαση το διαζύγιο αυτό. Απλώς μου ανακοινώθηκε «έτσι ξαφνικά» η διακοπή της συνεργασίας μας, μάζεψα τα μπογαλάκια μου και δρόμο. ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!! Quote
WeirdSituation Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!! διάβασε το να γελάσεις χααχαχχαχαχααχ και την ιστορία του, συνέχεια τον διώχνουν λέει χαχαχαχαχα Quote
MasterDisaster Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 XAXAXAXAXAAXAXA ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΜΠΙΝΕ! Quote
Xplicit7 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 http://www.redplanet.gr/basket/kypello_elladas_basket/den-ksexase-ton-psariano-o-aggelopoylos.1657421.html ΘΕΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Quote
MiraDBZ Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 O Φουρεϊρα πάλι έκανε δηλώσεις και λέει τα έχει με τον Κάκο που έδειξε στον Σιμάο επίτηδες κάρτα για να χάσει τα 2 επόμενα ματς. Αυτά στην συνέντευξη Τύπου γιατί μέσα στο ματς του τα έψελνε επειδή του έλεγε να ηρεμήσει αλλά αυτός τίποτα. Quote
Xplicit7 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 O Φουρεϊρα πάλι έκανε δηλώσεις και λέει τα έχει με τον Κάκο που έδειξε στον Σιμάο επίτηδες κάρτα για να χάσει τα 2 επόμενα ματς. Αυτά στην συνέντευξη Τύπου γιατί μέσα στο ματς του τα έψελνε επειδή του έλεγε να ηρεμήσει αλλά αυτός τίποτα. Πάντως ο Γόντικας δικαιώθηκε άλλοι παίζουν φιλικά και άλλοι ντέρμπι! Quote
MiraDBZ Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Πάντως ο Γόντικας δικαιώθηκε άλλοι παίζουν φιλικά και άλλοι ντέρμπι! + Quote
Xplicit7 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Επίσης θα πάω να παίξω κανένα 30αρι στον άσο του ΠΟΑ - ΠΑΟΚ. Quote
MiraDBZ Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Επίσης θα πάω να παίξω κανένα 30αρι στον άσο του ΠΟΑ - ΠΑΟΚ. Και αν το πιάσεις πόσα θα πάρεις; Quote
Recommended Posts