Jump to content

Recommended Posts

Posted

Για τον Φέτφα καλό θα ήταν να πάει στον ΠΑΟΚ γιατί θα πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες...

Posted

Και αυτά τα κομπλεξικά του τύπου : ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ εγώ τα ακούω βερεσέ. Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η γαμημένη χώρα να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και καλό θα ήταν την αρχή να την κάνει ο Ολυμπιακός.

Posted

Δύσκολα θα κάνουμε κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο.Λένε μαλακίες για Λούτσο και για Βιερίνια αλλά αποκλείεται.

Posted

Και αυτά τα κομπλεξικά του τύπου : ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ εγώ τα ακούω βερεσέ. Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η γαμημένη χώρα να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και καλό θα ήταν την αρχή να την κάνει ο Ολυμπιακός.

Μα όποτε ο Ολυμπιακός δίνει δανεικούς σε άλλες ομάδες αρχίζουν και τις λένε παραρτήματα. Φαντάσου με μεταγραφή τι θα γίνει.

Posted

Ιδανική λύση ο Καμενί για τερματοφύλακας.Πολύ έμπειρος, σε καλή ηλικία και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.Ακούγεται και για επιστροφή Μπελούτσι, μακάρι !

Posted

Δε ξέρω παιδιά αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο πρέπει να κάνουμε μεταγραφές πριν στείλουμε στον αγύριστο παικτάκια τύπου σουμπίνιο, κατάι κτλπ...

• 2 weeks later...
Posted

Οντως, δύσκολη γκόμενα αυτή η... βρόμα, η κούπα κυπέλλου βρε παλικάρια της Πράσινης. Δεν σας θέλει 15 φορές τα τελευταία 17 χρόνια.

Posted

http://papaki.redplanet.gr/2012/01/12/oh-mon-dieu-panionios-panathinaikos/

ΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Οντως, δύσκολη γκόμενα αυτή η... βρόμα, η κούπα κυπέλλου βρε παλικάρια της Πράσινης. Δεν σας θέλει 15 φορές τα τελευταία 17 χρόνια.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ