Jump to content
  • 0

L2j Server Create

Question

Posted

Kalispera sas pedia!! prospa8w edw kai poli kaito na ani3w enan L2 j server!! exw ta programata kai to pack p 8a xreiasto!! ekana to java install kai pigan ola mia xara ! eida para polous odigous gia to pos na kanw install to mysql alla mou bgazei sto telos ena error 0 mporei kapios na mou pei ti mporei na fteei?exw dokimasei na kanw unistall kai alla polla alla pali ta idia :/

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Kalispera sas pedia!! prospa8w edw kai poli kaito na ani3w enan L2 j server!! exw ta programata kai to pack p 8a xreiasto!! ekana to java install kai pigan ola mia xara ! eida para polous odigous gia to pos na kanw install to mysql alla mou bgazei sto telos ena error 0 mporei kapios na mou pei ti mporei na fteei?exw dokimasei na kanw unistall kai alla polla alla pali ta idia :/

τι windows έχεις?

x?

ποιο MySql έχεις?

• 0
Posted

Dokimase na sbhseis to mysql teleios kai na pas sto c:/program files/ kai diegrapse ton fakelo mysql teleios!! kai meta dokimase na kaneis egkatastash to mysql 5.1 auto pou exw sto guide mou !

• 0
Posted

Dokimase na sbhseis to mysql teleios kai na pas sto c:/program files/ kai diegrapse ton fakelo mysql teleios!! kai meta dokimase na kaneis egkatastash to mysql 5.1 auto pou exw sto guide mou !

nai file mou to exw kanei idi ayto kai tpt exw dokimasei kai to 5.1 exw dokimasei kai apo to ctrl+alt+delete na kanw diagrafi diergasias to mysql.exe kai na to 3ana kanw kai tpt :/ psaxnw edw kai para poli kairo kai tpt :/

• 0
Posted

oke file mou tha to kanw :) kai tha sou pw an kai nomizw oti einai kati me ton epexergasti mou opote to afinw etc kai blepw ama to ftiaxw tha to balw to pc na krataei to server 24 ores epidi einai kai kalo kai tha parw egw allo kalitero tora :)

• 0
Posted

den xreiazetai na kaneis format. apla katebase to programma revo unistaller kai apo ekei mporeis na kaneis delete oti exei sxeshsto pc s me to mtsql.to eixa pathei kai egw to idio problhma akribws kai mou ta diorthwse ola...trust me

• 0
Posted

den xreiazetai na kaneis format. apla katebase to programma revo unistaller kai apo ekei mporeis na kaneis delete oti exei sxeshsto pc s me to mtsql.to eixa pathei kai egw to idio problhma akribws kai mou ta diorthwse ola...trust me

ok to brika idi eixa kanei ena allo la8os file m dn fteei ayto p lec :P thx pantos :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...