OnFire™ Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 η γκόμενα ρε φίλε μου αυτή με το μουστάκι ακόμα τρέχει να σε βρεί σε κάθε μπουρδελάκι ; Eσυ ειδικα μην μου λες για γκομενα με μουστακι δικια σου πρωην ηταν το ελενακι ;) Με αυτα τα μυαλα, δε θα πας μπροστα Δεν ειναι αυτος που φταιει ο ερημος ταλιμπαν Μα τωρα σε ποιον μιλαω για παλη ταξικη?? ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ SKINHEAD NAZI εσυ τι λες?να προτιμουσα να ημουνα μεσα στους αναρχικους? να ετρεχα απο τους αστυνομικους? Quote
Phoenix4 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 τάπα έπεσε μεγάλη , ελπίζω μπανάκι να μην πέσει πάλι ! Quote
Λευκός_Μάγος Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 εσυ τι λες?να προτιμουσα να ημουνα μεσα στους αναρχικους? να ετρεχα απο τους αστυνομικους? Φτηνες δικαιολογιες σκαρφιζεσαι και παλι Εγω ομως σου το πα Μπασκετ με τον Γκαλη Quote
MasterDisaster Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Φτηνες δικαιολογιες σκαρφιζεσαι και παλι Εγω ομως σου το πα Μπασκετ με τον Γκαλη Το παίζεις ιμισκούμπριο μα είσαι απομίμα απέδειξε λοιπόν ότι δεν είσαι θύμα! Credits - Δ.Μ. απ' τα ΙΜΙΖ,Ο δικός σου ΕΜ ΣΥ! Quote
OnFire™ Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Το παίζεις ιμισκούμπριο μα είσαι απομίμα απέδειξε λοιπόν ότι δεν είσαι θύμα! Credits - Δ.Μ. απ' τα ΙΜΙΖ,Ο δικός σου ΕΜ ΣΥ! Κοιταχτε εδω εναν σκληρο MC για πες μου τωρα τα λες αυτα και εξω απτο PC? Quote
RєVєnGeR^ Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Κοιταχτε εδω εναν σκληρο MC για πες μου τωρα τα λες αυτα και εξω απτο PC? τι να πει το γατί πίσω απο το pc αφού θα τρέχει δε θα φτάσει ποτέ πάνω στη σκηνή. Quote
Fortuna Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Μαλάκες είστε όλοι σας με άλφα κεφαλαίο, το ξέρω γράφεται με Μι μα τίποτα σπουδαίο. Quote
kr1n0s* Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Μαλάκες είστε όλοι σας με άλφα κεφαλαίο, το ξέρω γράφεται με Μι μα τίποτα σπουδαίο. OffTopic: "Μαλάκες είστε όλοι σας με άλφα κεφαλαίο," To Malakes arxizei me "A" Oti Na Nai xD an den sourxete rima w8 mexri na er8ei :P Quote
NAGEzor Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Μαλάκες είστε όλοι σας με άλφα κεφαλαίο, το ξέρω γράφεται με Μι μα τίποτα σπουδαίο. δεν ειμε πρωτος αν θες να ακουστεις μην μου γραψεις diss δν μ επεισε ποτε η μοναξια τισ κορυφης Quote
Λευκός_Μάγος Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 δεν ειμε τετοιος αν θες να ακουστεις μην μου γραψεις diss δν μ επεισε ποτε η μοναξια τισ κορυφης Παρκαρε το οπου βρεις, μικρε την ειδες Rapper? Η μικρη σου αδερφη το γουσταρει σε ταπερ (για το φαι μιλωντας) Quote
NAGEzor Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Παρκαρε το οπου βρεις, μικρε την ειδες Rapper? Η μικρη σου αδερφη το γουσταρει σε ταπερ (για το φαι μιλωντας) ρωτα για μενα σε παρεες που εχω αραξει που ητανε ενταξει και εχουμε ανταλλαξει και κουβεντες ντομπρες και αληθινες ...μαγκα προσεξε τι λες δεν με ξες και απο χτες Quote
Λευκός_Μάγος Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 δεν με ξες και απο χτες Δε με ξες ? Ασε μας ρε trendoni, μας το παιζεις και καταστα με ενα μου μπουκετο θα σου γινει η μουρη παστα Quote
NAGEzor Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Δε με ξες ? Ασε μας ρε trendoni, μας το παιζεις και καταστα με ενα μου μπουκετο θα σου γινει η μουρη παστα υπερβολες στα μικροφονα ακουο φωνες τους πειραζει που ειμαι hardcore μιπως εινε αδερφες τι φταιω εγω που μπορω να χωθω στο λεπτο hey σκουπιδια καντε μου κουπλε κλοτσια στα αρχιδια Quote
Nosti21 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 υπερβολες στα μικροφονα ακουο φωνες τους πειραζει που ειμαι hardcore μιπως εινε αδερφες τι φταιω εγω που μπορω να χωθω στο λεπτο hey σκουπιδια καντε μου κουπλε κλοτσια στα αρχιδια ta arxidia m ta dio pou xwneis to k to.. twra egw prepei na stn pw krima einai vradi k prepie na koimitho :P ... Quote
Recommended Posts