magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Επιτρέπεται το σεξ; Αν πάρεις για παράδειγμα κάποιους παιδεραστές-ιερείς ναι,αν πάρεις για παράδειγμα εμένα τον ΑΓΙΟ όχι.
MiraDBZ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Αν πάρεις για παράδειγμα κάποιους παιδεραστές-ιερείς ναι,αν πάρεις για παράδειγμα εμένα τον ΑΓΙΟ όχι. Το ψέμα είναι αμαρτία τέκνον μου.
magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Το ψέμα είναι αμαρτία τέκνον μου. Ποιος ψεύδεται;
magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Για κάποιον λόγο έβαλα bold. ΩΧ δεν το πρόσεξα, αποκαλείς εμένα τον πανάγιο ψεύτη;Ετοιμάσου να πιεις από το ποτήρι της οργής του Θεου !
MiraDBZ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ΩΧ δεν το πρόσεξα, αποκαλείς εμένα τον πανάγιο ψεύτη;Ετοιμάσου να πιεις από το ποτήρι της οργής του Θεου ! Bring it on!
magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Bring it on! Εγώ δεν έχω άλλο τις δυνάμεις μου σαν εκπεσών άγγελος.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ.
MiraDBZ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Εγώ δεν έχω άλλο τις δυνάμεις μου σαν εκπεσών άγγελος.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ. Να περιμένω κάτι τέτοιο; http://www.youtube.com/watch?v=ALziWprgQEQ
magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Να περιμένω κάτι τέτοιο; http://www.youtube.com/watch?v=ALziWprgQEQ ΟΧΙ Να περιμένεις κάτι σαν αυτό:
magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Πώς έπεσες εκ του Ουρανού, Κώστα, υιέ της αυγής ; Συνετρίφθης κατά γης, συ ο καταπατών τα Έθνη. Συ Δε έλεγες εν τη διάνοια σου , « Θέλω ανέβω εις τον ουρανόν , θέλω υψώσει τον Θρόνον μου υπεράνω των άστρων του Θεού και θέλω καθίσει επί το Όρος της συνάξεως, προς τα μέρη του Βορρά θέλω ανέβω επι τα ύψη των νεφελών , θέλω είσθαι ομοίος του Υψίστου». Εις τον Άδη όμως θέλεις κατέβεις, εις τα βάθη του λάκκου .
Fortuna Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ΟΧΙ Να περιμένεις κάτι σαν αυτό: Καθολικός είσαι; Μόνο αυτοί απεικονίζουν το Θεό ως γέροντα.
Fortuna Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ti exete pa8ei smr k milate omorfa :p? Δεν έχουμε πάθει τίποτα, απλά δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι πραγματικά θα πει troll.
magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Καθολικός είσαι; Μόνο αυτοί απεικονίζουν το Θεό ως γέροντα. Εγώ τον ίδια με τα ίδια μου τα μάτια άρα γνωρίζω πως είναι.
Fortuna Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Εγώ τον ίδια με τα ίδια μου τα μάτια άρα γνωρίζω πως είναι. Τον ίδιες με τα ίδια σου τα μάτια;
magaki100-87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Πώς έπεσες εκ του Ουρανού, Κώστα, υιέ της αυγής ; Συνετρίφθης κατά γης, συ ο καταπατών τα Έθνη. Συ Δε έλεγες εν τη διάνοια σου , « Θέλω ανέβω εις τον ουρανόν , θέλω υψώσει τον Θρόνον μου υπεράνω των άστρων του Θεού και θέλω καθίσει επί το Όρος της συνάξεως, προς τα μέρη του Βορρά θέλω ανέβω επι τα ύψη των νεφελών , θέλω είσθαι ομοίος του Υψίστου». Εις τον Άδη όμως θέλεις κατέβεις, εις τα βάθη του λάκκου . Με λίγα λόγια ήμουν το πρώτο δημιούργημά Του.
Recommended Posts