MixMasteR Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Και ξανά HB γιατί είμαι στα καλά μου. γιατί τόσες χαρες :P
Λευκός_Μάγος Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tsili μου τελειωσαν τα χιλιαπεντακο ^^ Anyway, ευχαριστω απο εδω :P
Λευκός_Μάγος Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 HB wannabe smart guy. Kαλυτερα wannabe smart, παρα χαζος και περηφανος...
`Vaxil Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Kαλυτερα wannabe smart, παρα χαζος και περηφανος.. krimas p ta exeis ola esi. emena gt dn m dineis kanena pleonekthma sou? T_T tecpa HB
OnFire™ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Tsili μου τελειωσαν τα χιλιαπεντακο ^^ Anyway, ευχαριστω απο εδω :P επρεπε να σε παρω και τηλ αλλα αμα μιλαγαμε στο τηλ θα ειχαμε ριξει πολυ θαψιμο οποτε καλα ειμαστε :P PS:βγαλε αυτη τη φωτο με τους αστυνομικους που εισαι στο facebook -.-
Λευκός_Μάγος Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 επρεπε να σε παρω και τηλ αλλα αμα μιλαγαμε στο τηλ θα ειχαμε ριξει πολυ θαψιμο οποτε καλα ειμαστε :P PS:βγαλε αυτη τη φωτο με τους αστυνομικους που εισαι στο facebook -.- Γιατι να τη βγαλω ρε μαλακα? Νιωθεις αβολα?? :P χαχαχα Ημουνα στο μαθημα εκεινη την ωρα που μου εστειλες
OnFire™ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Γιατι να τη βγαλω ρε μαλακα? Νιωθεις αβολα?? :P χαχαχα Ημουνα στο μαθημα εκεινη την ωρα που μου εστειλες σε ποσα εμεινες ρε ζωο??? btw:σε στραβοκοιταγε ο μπατσος...καλα που δεν σου πεταξε τπτ στη κεφαλα μπας και βαλεις μυαλο
Recommended Posts