Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ναι. (Opera) , έχω και benchmark tests αμα θες.

Δεν ξέρω.

Ναι.

Μάθε απλά να ακούς και την γνώμη των άλλων όταν ζητάς την γνώμη τους.Εγώ δεν θα έπαιρνα iPhone μόνο και μόνο για να πληρώσω μάρκα.Συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν κινητά με περίσσοτερα χαρακτηριστικά από το iPhone και λιγότερα χρήματα.Αν έδινα λεφτά για Αpple θα ήταν μόνο για laptop.

O Opera κάνει connect στους servers της εταιρίας και από εκεί παίρνει access σε ένα site ποσο ασφαλές είναι αυτό για να βάλεις το pass σου ή κάτι άλλο προσωπικό ? :)

Btw όσο αναφορά για την camera που λένε πολύ δείτε ένα video σχετικά με την camera του 3Gs (3mpx auto-focus camera)

TOoGjtSy7xY

Posted

O Opera κάνει connect στους servers της εταιρίας και από εκεί παίρνει access σε ένα site ποσο ασφαλές είναι αυτό για να βάλεις το pass σου ή κάτι άλλο προσωπικό ? :)

Btw όσο αναφορά για την camera που λένε πολύ δείτε ένα video σχετικά με την camera του 3Gs (3mpx auto-focus camera)

Αυτό που λες για το opera δεν το ήξερα , ωστόσο κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Google ή το facebook σε πολλά θέματα (όχι μόνο browser) όποτε είναι κάπως περίεργο το θέμα.Η κάμερα του iPhone είναι όντως αρκετά καλή για 3mpx.

Posted

Ναι γιατι εσύ είσαι επιχειρηματιας και ιδιοκτήτης της τράπεζας της Ελλάδος και πρέπει να έχεις ένα κινητό Transformer πάντα μαζί σου για

να μπορείς να επικοινωνείς και με το διάστημα..

Δεν πάς να ξοδέψεις τα λεφτά σου σε τίποτα χρησιμότερο?

Marathika sta gelia xaxaxaxaxaxaxxaxxaxaxaaxaxaxaxa

Posted

Αυτό που λες για το opera δεν το ήξερα , ωστόσο κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Google ή το facebook σε πολλά θέματα (όχι μόνο browser) όποτε είναι κάπως περίεργο το θέμα.Η κάμερα του iPhone είναι όντως αρκετά καλή για 3mpx.

Ναι όμως το facebook είναι μεμονωμένο, ο Opera από την άλλη είναι γενικός browser και μόλις πας σε ένα site μέσο του κινητού σου (δεν συμβένει σε desktop αυτό, μονο σε mobile devices) κάνει connect στον server του, ανοίγει το webpage και ο server σου στέλνει πίσω την εικόνα του site, δεν λέω ότι θα σε κλέψει ο Opera αλλα αυτός που διαχειρίζεται την ομαλή λειτουργία αυτής της διαδικασίας ίσος δελεαστεί στην προβολή αριθμών πιστωτικής κάρτας, για 3 mpx είναι υπερβολικά καλή η camera και πιστεύω πως τώρα με τα 5 mpx θα είναι ακόμη καλύτερες οι φωτογραφίες.

Posted

Δεν συμφέρει να το αγοράσεις.

Χαρακτηριστικά:

Βίντεο κλήση - σιγά το νέο , όλα τα κινητά νέας γενιάς έχουν.

Υψηλή ανάλυση - υπάρχουν και κινητά με την ίδια ανάλυση και είναι πιο φθηνά.

Multitasking - υπάρχει εδώ και χρόνια.

HD Video - και πάλι υπάρχουν κινητά με HD video (Sony ericsson vivaz) πιο φθηνά.

5mp camera - υπάρχει και κινητό με 10 σιγά το νέο.

Bluetooth - ασχολίαστο (καλά που έβαλαν αυτή τη φορά).

Με λίγα λόγια , δεν θα το επέλεγα αφού μπορώ να πάρω ένα καλύτερο με τα ίδια λεφτά και να μην πληρώνω και "μάρκα".

Για εμένα είναι το λιγότερο ενδιαφέρον προιον της Αpple.

- Να μην αναφέρω και τα προβλήματα που εντοπίζονται ακόμα.

Πιστεψέ με, δεν είναι ό,τι φαίνεται...

Από προσωπικής εμπειρίας ;)

Posted

Πιστεψέ με, δεν είναι ό,τι φαίνεται...

Από προσωπικής εμπειρίας ;)

+1 σε αυτό, απλός υπάρχει μια φήμη γύρω από το κινητό που και εγώ στην αρχή όταν το πείρα λέω τι είναι αυτή η παντόφλα ; μετά όμως από 1 βδομάδα μένεις μαλάκας και μονο που το σκεφτόσουν.