Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε Maprex αφου ξερεις οτι ο σκοτεινος μαγος ειναι ενα παιδι ατσάλι.Χωρις αισθήματα και με αξιοπρέπια οπως διαπηστώσαμε στο τοπικ του Revenger..

Ναι ε?

Posted

Πονέσανε τα ματάκια μου αρκετά αλλα να σας ρωτήσω κάτι. Το αστείο που είναι ?? Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα αλλα είναι σοβαρά αλλα όχι. Δεν είμαστε σε θέση λοιπόν εμείς να κρίνουνε κάποιον.. Απλά να σκεφτείτε εσείς να μην έρθετε στην θέση του.

Posted

Πλακα του εκανε μωρε και ο αλλος ψαρωσε. Διαβασε το post του Uneffect

Το πιο λογικό είναι να το πίστευε γιατί στην ηλικία του ακόμα δεν έχει κατανόηση τον ορους αυτούς.. Φυσικά και το ενδεχόμενο να έκανε πλακα δεν το αφήνουμε.. Ότι καλύτερα λοιπόν για το παιδί αυτό ^^

Posted

Πεσατε αμεσως ολοι να με φατε αιμοβορα σκυλοψαρα! Και πλακα να μου εκανε και να ψιλοψαρωσα εγω σιγα! Και τι εγινε! Σε ενα γιατρο του ειπα να παει. Δεν πηγα να του λυσω τα (ψευτικα?) προβληματα του.

Posted
^8=OTB=^1Knight: ase re

^8=OTB=^1Knight: plaka m kaneis

^8=OTB=^1Knight: kai pao na psaroso

ti pas na psaroseis re, afou exeis psarosei idi... exeis katapiei kai to agkistri :P

To paidi  97% s ekane plaka... an itan toso psixologika diataragmenos os leei den 8a ka9otan na kanei chat me steam/msn den 3erw kai egw ti einia auto pou milate..... Kai den les sto opiodipote teties mlkies.....

to 3% to afinw gt pote den 3ereis :/

PS: 3anamilisate?

Posted

θα αυτοκτονίσει λέει αν δεν κάνει τίποτα στην ζωή του

Μάλιστα.. γι'αυτό κάθεται και παίζει παιχνίδια αντί να κάτσει να διαβάσει για να κάνει κάτι στη ζωή του...