Jump to content

[Οδηγός] Βασικός Εξοπλισμός


Recommended Posts

Για να εξοπλίσετε σωστά έναν χαρακτήρα στο Aion είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα κάνετε, που μοιάζει πολύ με κάθε άλλο παιχνίδι. Αυτός ο οδηγός θα εξηγήσουμε καλύτερα πώς λειτουργεί το εργαλείο Aion να δώσει τους νέους παίκτες περισσότερο από ένα πλεονέκτημα κατά την εκκίνηση του Aion.

 

Τύποι εργαλείων

 

          Όπως και με πολλά άλλα παιχνίδια, υπάρχουν διάφορα είδη εργαλείων. Συνήθως οι τύποι των αλιευτικών εργαλείων, θα σας πω την σπανιότητα του αντικειμένου και να σας δώσει μια ιδέα του τι βαθμό τα στατιστικά στοιχεία θα είναι πάνω στο αντικείμενο. Στο Aion, Chest, Legs, Shoulders, Gloves και Boots θα προσφέρει Socket slots. Η σπανιότητα του είδους θα καθορίσει επίσης τον τρόπο με τον οποίο πολλές υποδοχές το στοιχείο έχει. Για μια λίστα με κάθε βαθμού Rarity, ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

 

Κανονική (Γκρι): Κανονικά στοιχεία είναι κοινά και επίσης αγοράζονται από τους προμηθευτές. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν το χαμηλότερο επίπεδο σπανιότητας ενός αντικειμένου. Κανονικά στοιχεία θα έχουν οπουδήποτε μεταξύ 1 και 2 υποδοχές.

 

Σπάνιες (Πράσινο): Σπάνια μπορεί να βρεθεί απο τέρατα, πωλούνται από ορισμένες πωλητές. Δεδομένου ότι η σπανιότητα προτείνει, αυτά τα αντικείμενα είναι πιο σπάνια. Σπάνια αντικείμενα έχει οπουδήποτε μεταξύ 2 και 3 υποδοχές.

 

Θρυλική (Μπλέ): Τα Θρυλικά είδη είναι πολύ σπάνια αντικείμενα που μπορεί να βρεθεί ως drops ή να αγοράζονται από τους προμηθευτές. Θρυλικά στοιχεία θα έχουν οπουδήποτε μεταξύ 3 και 4 υποδοχές.

 

Unique (Πορτοκαλί): Μοναδικά στοιχεία είναι τα πιο σπάνια αντικείμενα του παιχνιδιού. Τα αντικείμενα αυτά μπορούν να βρεθούν στα ανοικτά τύπου boss mobs καθώς και αγοράζονται από τους προμηθευτές. Μοναδικά αντικείμενα θα έχει οπουδήποτε μεταξύ 4 και 5 υποδοχές.

 

Enchantments

 

          Enchantments χρειάζοντε συγκεκριμένα όπλα και πανοπλίες. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν πέτρες από την αγορά ενός σετ εργαλείων extration από μια γενική πωλητή αγαθών. Εξόρυξη της πέτρας θα καταστρέψει το αντικείμενο που θα εξάγουν. Μόλις έχετε την πέτρα, μπορείτε να δοκιμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε ένα από τα στοιχεία σας για να ενισχύσει τα στατιστικά του.

 

          Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα ότι θα την "άνοδο" της πέτρας στη θέση και να χάσει την πέτρα. Επίσης, αν προσπαθήσετε και να μαγέψει μια ήδη μαγεμένο σημείο θα αποτυγχάνουν, το στοιχείο σας θα χάσει ένα ακόμη επίπεδο. Ένας τρόπος για να μειωθεί η ευκαιρία σας για αποτυχία είναι να προσπαθήσουμε και να χρησιμοποιήσει ένα υψηλότερο επίπεδο πέτρας.

 

Manastones

 

          Manastones χρησιμοποιούνται για την υποδοχή εργαλείων σας και να του παρέχει μια σειρά δυνατών μαγικών. Μπορείτε συνήθως να βρείτε αυτές τις πέτρες για τα πλάσματα που έχετε σκοτώσει. Manastones θα προσφέρει στους παίκτες μια σειρά πιθανών στατιστικών, όπως η αύξηση Evasion, Parry, Hitpoints, Attack, Mana και περισσότερο. Αν θέλετε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των λίθων κάντε κλικ εδώ.

 

          Για να υποδοχή ενός Mana Stone θα χρειαστεί πρώτα μια κενή υποδοχή σε ένα κομμάτι του εργαλείου. Εάν έχετε τοποθετήσει ήδη κάτι στην υποδοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα συγκεκριμένο προμηθευτή στην πρωτεύουσά σας όπου μπορείτε να πληρώσετε για να αφαιρεθεί ο λίθος.

 

Godstones

 

          Godstones είναι τελευταία και ένα από τα πιο ισχυρά μαγικά που μπορείτε να προσθέσετε στο εργαλείο σας. Για την υποδοχή ενός Godstone θα χρειαστείτε μια ελεύθερη υποδοχή στο κομμάτι εργαλείων και να επισκεφθεί έναν πωλητή Godstone σε παρατάξεων πρωτεύουσά σας. Σε αντίθεση με Manastones, Godstones μπορεί να είναι μόνο socketed σε όπλα. Ένα Godstone μπορεί να δώσει επίσης στο όπλο σας μία ωραιά γυαλιστερή λάμψη, σαν ένα όπλο στο WoW.

 

          Για να υποδοχή ενός godstone θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου 30. Για μια λίστα με όλα τα κλικ Godstones εδώ.

 

Credits: Almars

Link to comment
Share on other sites

den to diabasa olo giati dn pezw Aion

aplos an 8es bale sto title

"[Οδηγός] Βασικός Εξοπλισμός για Aion"

 

μήπως ενοειτε οτι προκειτε για ΑΙΟΝ μιας και ο οδηγός βρισκετε στο Aion General Discussion [ GREEK] ?

Link to comment
Share on other sites

den to diabasa olo giati dn pezw Aion

aplos an 8es bale sto title

"[Οδηγός] Βασικός Εξοπλισμός για Aion"

 

Μην δίνεις λάθος συμβουλές σε νέα μέλη.

Είμαστε στο AION section, επομένως δεν χρειάζεται να πει πως το guide πρόκειται για ένα AION guide.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...