cta8ic Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 guys!!!!!!!! 8elw help kapiona pou na mporei na m ftia3ei Dusk weps kai ama den katalave ;/ as kanei edw pos na tou e3igisw... i na me kanei add sto msn ... saxo@windowslive.com (: ty opios endiafer8ei ;/
0 kr1n0s* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Arxise na e3igeis... na 3eroume ti zitas... kai na dei o ka8enas pws mporei na se help... akoume...
0 cta8ic Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 dld koita.. 8elw na kanw custom weapons.. Mod Weps.. opos ta leme.. Dusk Weapon? Halisha k ets ;) kai na kanoume dikamas WeaponRpg... dld dika mas icon kai tetia dika mas stats.. na ftia3oume new dusk weps..
0 cta8ic Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 sta dusk ti akribos thes ti problima exeis ? ta pernaw kai dn ta dixnei ;/ ItemName-WeaponRpg-ArmorRpg-Sql-Server Files olla etima ta exw alla stn srv dn ta exei ;/
0 kr1n0s* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ta pernaw kai dn ta dixnei ;/ ItemName-WeaponRpg-ArmorRpg-Sql-Server Files olla etima ta exw alla stn srv dn ta exei ;/ Exeis kapies gnoseis pws na ftia3eis diko s Eikonidio? an s dixnei pws sta dinei omws den sta dixnei sto inventory ... fteei to "WeaponRpg"
0 FritS* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ta pernaw kai dn ta dixnei ;/ ItemName-WeaponRpg-ArmorRpg-Sql-Server Files olla etima ta exw alla stn srv dn ta exei ;/ bale mou ta dusk pou exeis edw na ta dw alios tha sou doso kapia alla
0 cta8ic Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 bale mou ta dusk pou exeis edw na ta dw alios tha sou doso kapia alla ta exw kanei delete twra.. kai giauto eipa..na me help kapios na kanoune.. dwsmou auta p les an einai....
0 FritS* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 prin sou doso oti dipote akou ti tha kaneis tha psaksis sto weapongrp $ sto itemname-e na deis an iparxi kati idio id me ta weapon pou ebales an nai sbise ta palia kai ase ta new an no tha sou doso ta dika mou
0 cta8ic Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 prin sou doso oti dipote akou ti tha kaneis tha psaksis sto weapongrp $ sto itemname-e na deis an iparxi kati idio id me ta weapon pou ebales an nai sbise ta palia kai ase ta new an no tha sou doso ta dika mou koita katevasa twra to clean system.. kai exw mono Vesper Armor Item Name Kai ArmorRpg ein piragmena... Weapon dn exw..
0 Nox*Shine Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ta exw kanei delete twra.. kai giauto eipa..na me help kapios na kanoune.. dwsmou auta p les an einai.... Βρηκα καποια Dusk weps αλλα γιατι client τα θες?
0 FritS* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 koita katevasa twra to clean system.. kai exw mono Vesper Armor Item Name Kai ArmorRpg ein piragmena... Weapon dn exw.. ' sto itemname iparxi kana id me ta weapon idio ?
0 FritS* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ok tote miso an einai gia interlude pare http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=137036.0
0 Nox*Shine Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Eγω βρηκα αυτο κοιταξε το λιγο. Σου αρεσει? http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=21239.0
Question
cta8ic
guys!!!!!!!!
8elw help kapiona pou na mporei na m ftia3ei Dusk weps
kai ama den katalave ;/
as kanei edw pos na tou e3igisw...
i na me kanei add sto msn ... saxo@windowslive.com (:
ty opios endiafer8ei ;/
41 answers to this question
Recommended Posts