Diablo20 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Please MAN! NPC L2j.server Epiloge Vitas am:) Beautiful NPC noblesse: :D 8) PHOTO LINK http://www.speedyshare.com/files/22925062/Npc_noblese_Gracia_Epilogue.rar [PL] To moje trzecie wydanie już, mam nadzieje że wam się to wszystko przyda na cacy:) Quote
xMaylox Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Man create just a topic and add several npc into it. do not create a topic for each npc. Quote
Nox*Shine Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Credits? Somewhere I have seen again. Anyway tnks. Quote
Hekatonkhire Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nice work. [PL]Naprawdę dobra robota. Powodzenia w dalszym ulepszaniu :)) Quote
Onix Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [PL]Naprawdę dobra robota. Powodzenia w dalszym ulepszaniu :)) [PL]zmodifikować i poprawić gotowego npc to nie jest to samo jak zrobic wlasnego i o własnych pomysłach uwierz mi . Quote
Hekatonkhire Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [PL] Kto Ci człowieku powiedział że tu o npca chodzi? Npca to sobie kazdy innego wstawi... Chodzi o sam pomysl i wykonanie. Quote
Onix Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [PL] Kto Ci człowieku powiedział że tu o npca chodzi? Npca to sobie kazdy innego wstawi... Chodzi o sam pomysl i wykonanie. [PL]chyba nie myślisz, że on go wykonał ? poszukać i ściągnąć to każdy może potem zmienić przez kogo został stworzony, zmienić jego template i pozmieniać co nie co w htmlu i gotowe, zresztą widziałem już takiego samego npc ... Quote
HardstyleMxc Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Hmmmm you make this npc from the beginning ?? :E Or only edit html,npc template id,and name ?? I saw this npc on another site :) But thanks for share Quote
Hekatonkhire Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [PL]chyba nie myślisz, że on go wykonał ? poszukać i ściągnąć to każdy może potem zmienić przez kogo został stworzony, zmienić jego template i pozmieniać co nie co w htmlu i gotowe, zresztą widziałem już takiego samego npc ... [PL]Też możliwe, ale nie jesteś tego pewien :PP Nie ważne... Quote
Recommended Posts