Xplicit7 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ω Δία τιμώρησε τους αθεόφοβους που τόλμησαν και απεσημείωσαν το θέμα των μαλθακών ! Quote
Αnima Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ζητώ την άμεση παρέμβαση κάποιου για dekarma στον Coyote επειδή κάνει abuses ως διαχειριστής. Αλλιώς και οι 38 μαλθακοί θα κάνουμε απεργία. dekarma = αφαίρεση μονάδων κάρμεως. abuse = κατάχρηση. Πιο ελληνικά την άλλη φορά. Quote
Αnima Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ω Δία τιμώρησε τους αθεόφοβους που τόλμησαν και έκαναν desticky το θέμα των μαλθακών ! έκαναν desticky = απεσημείωσαν (αποσημειώνω) Quote
BloodyWarrior Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 dekarma = αφαίρεση μονάδων κάρμεως. abuse = κατάχρηση. Πιο ελληνικά την άλλη φορά. Συγνώμη αρχηγέ απλός ήμουν πολλά χρόνια στην Αραβία και τα Ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά... Δεν. Quote
BloodyWarrior Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Να πέσετε όλοι στον αλιάκμονα. Ποιος τρέχει τώρα.. Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ποιος τρέχει τώρα.. Εγώ πληρώνω τα έξοδα, αρκεί να βγάλεις μία ασφάλεια ζωής πρώτα Quote
BloodyWarrior Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Εγώ πληρώνω τα έξοδα, αρκεί να βγάλεις μία ασφάλεια ζωής πρώτα Έτσι συμβιβάζομαι xD Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Έτσι συμβιβάζομαι xD Ναι αλλά εγώ θα παραλάβω το χρηματικό ποσό που θα κερδίσω, και η αξιοπιστία της εταιρίας μου προδίδει και δωρεάν παγωτό. Αν είσαι κρυομένος δίνουμε γλιφιτζούρι με γεύση μπριζόλες στα κάρβουνα. Quote
BloodyWarrior Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Μαλθακοι οργανωθειτε Θα οργανώσουμε ένα event στο στάδιο βρωμιάς και αλλοδαπίας σύντομα γνωστό και ως ειρήνης και φιλίας. Ναι αλλά εγώ θα παραλάβω το χρηματικό ποσό που θα κερδίσω, και η αξιοπιστία της εταιρίας μου προδίδει και δωρεάν παγωτό. Αν είσαι κρυομένος δίνουμε γλιφιτζούρι με γεύση μπριζόλες στα κάρβουνα. είστε η πρώτη εταιρία που σκέφτεται πρώτα τον πελάτη και ο πελάτης βγάζει το περισσότερο κέρδος ! Quote
DarkMagician Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Θα οργανώσουμε ένα event στο στάδιο βρωμιάς και αλλοδαπίας σύντομα γνωστό και ως ειρήνης και φιλίας. Με δωρεαν αμιτα motion και ολα τα σχετικα? Quote
BloodyWarrior Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Με δωρεαν αμιτα motion και ολα τα σχετικα? ναι ρε, κυριλέ και δεν παιζόμαστε σου μιλάω τώρα για τρελή καμπάνια.. Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 είστε η πρώτη εταιρία που σκέφτεται πρώτα τον πελάτη και ο πελάτης βγάζει το περισσότερο κέρδος ! Φυσικά. Και αφού είσαι και δωρητής οργάνων όπως εγώ δίνω τα αρχίδια μου, πιστεύω πως φτάνουν. θα παραλάβουμε ότι απομείνει απο το πνιγμένο σώμα τα χρήσιμα όργανα (Πχ συκώτι, καρδιά, κτλπ) και θα τα δωρίσουμε (Πάλι θα χεστώ στο τάλιρο) απλά πρέπει να σημπληρώσεις μία φόρμα συγκατάθεσης. Quote
BloodyWarrior Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Φυσικά. Και αφού είσαι και δωρητής οργάνων όπως θα παραλάβουμε ότι απομείνει απο το πνιγμένο σώμα τα χρήσιμα όργανα (Πχ συκώτι, καρδιά, κτλπ) και θα τα δωρίσουμε (Πάλι θα χεστώ στο τάλιρο) απλά πρέπει να σημπληρώσεις μία φόρμα συγκατάθεσης. δίκαιο μου ακούγετε ! Quote
Recommended Posts