Dir50 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ναι. Να προσθέσω πως τονίζεται στη λήγουσα. δεν ενοώ γραμματικά ;) Quote
Xplicit7 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Βασiλάκη η λέξη σεβασμος ξέρεις πως γραφετε? Ποιον να σεβαστεί τον FoGaReL ; Σοβαρέψου... Quote
Dir50 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ποιον να σεβαστεί τον FoGaReL ; Σοβαρέψου... δεν είναι ο Foragel ξέρω ποιος είναι αλλά δεν έχει νόημα ;) Quote
Xplicit7 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 δεν είναι ο Foragel ξέρω ποιος είναι αλλά δεν έχει νόημα ;) Αυτός στον Fogarel αναφερόταν που στο msn του έχει ένα 1997... Quote
Adolesxhs Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 δεν ενοώ γραμματικά ;) Ε πες το αμέσως. Τι μασάς τα λόγια σου? Τόσοι και τόσοι μου τα λένε. Βασίλη είσαι ένα ανώριμο μπασταρδάκι που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βρίζει μάνες και να ενοχλεί τους άλλους. Τι φοβάσαι δηλαδή? Μη σε κάνω report? btw Nosfekain = Fogarel. Άτομο που απαιτεί σεβασμό. Δεν. Quote
Dir50 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ε πες το αμέσως. Τι μασάς τα λόγια σου? Τόσοι και τόσοι μου τα λένε. Βασίλη είσαι ένα ανώριμο μπασταρδάκι που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βρίζει μάνες και να ενοχλεί τους άλλους. Τι φοβάσαι δηλαδή? Μη σε κάνω report? btw Nosfekain = Fogarel. Άτομο που απαιτεί σεβασμό. Δεν. 1oν δεν ενοούσα αυτό επήσεις ο Nosfekain είναι αρκετά ανώρημος αλλά όπως είπα δεν ειναι ο Fogarel 2ον δεν μασάω τα λογια μου ότι θέλω να πω το λέω κατευθείαν ;) Quote
`Νaminέ® Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Τι φοβάσαι δηλαδή? Μη σε κάνω report? Συγνώμη που παρεμβένω αλλά ποτέ κανείς δεν πρέπει να εμπιστεύετε άτομα με τα οποία δεν έχει έστω και μια φορα βγει έξω και μάθει τον χαρακτήρα του. Quote
`Νaminέ® Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Συγνώμη που παρεμβένω αλλά ποτέ κανείς δεν πρέπει να εμπιστεύετε άτομα με τα οποία δεν έχει έστω και μια φορα βγει έξω και μάθει τον χαρακτήρα του. Πόσο μάλλον να εμπιστεύετε το acc του.... Quote
RevengerInazuma Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Αντώνιος ο Προπορευόμενος γνωστός ως Revenger επιλογή #2 Αντώνιος ο Δυσκίλιος γνωστός ως Revenger Quote
Xplicit7 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 1oν δεν ενοούσα αυτό επήσεις ο Nosfekain είναι αρκετά ανώρημος αλλά όπως είπα δεν ειναι ο Fogarel 2ον δεν μασάω τα λογια μου ότι θέλω να πω το λέω κατευθείαν ;) Δεν ξέρω αν το account το πήρε από κάποιον άλλο αλλά με αυτό τον θυμάμαι και έκανε δημοσιεύσεις όπως και μετονομασία αργότερα. Quote
Adolesxhs Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 1oν δεν ενοούσα αυτό επήσεις ο Nosfekain είναι αρκετά ανώρημος αλλά όπως είπα δεν ειναι ο Fogarel 2ον δεν μασάω τα λογια μου ότι θέλω να πω το λέω κατευθείαν ;) Τι εννοούσες τότε? Quote
Dir50 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Δεν ξέρω αν το account το πήρε από κάποιον άλλο αλλά με αυτό τον θυμάμαι και έκανε δημοσιεύσεις όπως και μετονομασία αργότερα. δεν είναι το θέμα ο Fogarel ή Nosfekain η όπως τον λένε Quote
Dir50 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Τι εννοούσες τότε? ότι τον βρίζεις και τον υποτειμάς χωρίς καν να ξέρεις ποιος και τι είναι... Quote
Dir50 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Σας Καληνυχτίζω. καλά δεν κάνω τον κόπο να ασχοληθώ άλλο καληνύχτα και απο μένα Quote
Recommended Posts