MasterDisaster Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Θα κάνει σε Ιρλανδικό στυλ? Που κάνουν τα λεγόμενα wake πριν την κηδεία? Όχι.Με ρωσσίδες είπε(και ρώσσους ;))
Xplicit7 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Κρίμα το παιδί , εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
MasterDisaster Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Όχι.Με ρωσσίδες είπε(και ρώσσους ;)) Σοβαρά τώρα,σόρρυ!Τον πήρα τηλέφωνο την ίδια μέρα να δω αν είναι αλήθεια και το σήκωσε η μάνα του και έκλαιγε. Σαν e-friend το έκλεισα,κόμπλαρα :(
Adolesxhs Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Θα σας παρακαλούσα να βάλετε το ίδιο avatar με εμένα ως ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του Δημοσθένη :/
MasterDisaster Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Θα σας παρακαλούσα να βάλετε το ίδιο avatar με εμένα ως ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του Δημοσθένη :/ SIG ΡΕ!
BloodyWarrior Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Θα σας παρακαλούσα να βάλετε το ίδιο avatar με εμένα ως ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του Δημοσθένη :/
Liakopoulos1 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Παρακαλώ βάτλε όλοι αυτό το sign ως αναφορά πένθους, όχι μόνο προς τον Omgg αλλά και στα άλλα παιδιά που χάνονται άδικα στα τροχαία!
Recommended Posts