supernoobas24 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Proton geia sas edw eida topic link anekdota kai alla,alla dn eida topic gia poihmata etc pira thn protovoulia na anoiksw auto to topic kai na to gemisoume me poihmata etc gia thn fasi (pros admin moderators k.t.l an thelete na kanete sticky auto to topic) Lipon tha arxisw prwtos egw me ena dio mou poihma(mn koroideuete eleos) Se agapw kai twra dn fobamai na pw kai den mporw se tipota na siggentrothw giti oti ki na kanw esena ta skeutw kai fobamai oti pali mprosta mou tha dw se H tha se oneireutw kai anisixw gia esena kai me ena blema su gluko niwthw les kai vriskomai ston ebdomo ourano auta ithela na sou pw ki an den sou aresan ti allo na sou pw, sou euxomai na sou tuxei oti pio kalo alla egw omws tha sinexisw na se AGAPW (me auto exw riksei polles gkomenes an thelete dokimastite kai peite mou) [move][mhn ntrepeste oloi mas exoun -pisteuw-grapsei poihma gia kapoia kai an oxi uparxei to www.jokes.r][/move] Quote
anath3ma Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 emm to diko mou provlima einai pos tha kano bypass to xtrap to patcharane kialo :S:S Quote
jewels90 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Se epeza se roufaga me potho kai mania kai ksafnika teleioses kai eklega me aporia ta igra sou skoupisa me lipi ap ti mouri gia teleioses ATIMO glifitzouri ?!?!? Quote
meri Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 eisai isoun tha eisai kai tha isoun isastan ala giati na min isoun afti pou eisai kai na eisai afti pou isoun eisai esei kai .x.? kala dne xerw ama einai poima se ena site to eida..xD Quote
jewels90 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 An pethaneis prin pethaneis den tha pethaneis otan pethaneis! Quote
tsoukis Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 tha t rikso sto Hip Hop! ELEOS ELEOS ELEOS ELEOS ELEOS ELEOS ELEOS ELEOS ELEOS yooooooo!!!!!!!! TELOS kalo t poihma ?:P Quote
Recommended Posts