Tifε Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Λοιπον Προστεθηκε ενα video απο ενα παιδι με ονομα Cronos™ που εκανε ενα topic για το πως βαζουμε java code αφου ειχα κανει εγω ειπα να το βαλω στο topic μου για να μην παει χαμενο... Rules Δεν θελω διακρισεις π.χ Του χ ειναι πιο καλο απο του χ Και τα δυο ειναι αψογα με πολυ προσπαθεια Ευχαριστω
kr1n0s* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Λοιπον Προστεθηκε ενα video απο ενα παιδι με ονομα Cronos™ που εκανε ενα topic για το πως βαζουμε java code αφου ειχα κανει εγω ειπα να το βαλω στο topic μου για να μην παει χαμενο... Rules Δεν θελω διακρισεις π.χ Του χ ειναι πιο καλο απο του χ Και τα δυο ειναι αψογα με πολυ προσπαθεια Ευχαριστω den dineis kai to link gia download.... gt apo youtube den fenonte kai poli ka8ara.... (gia to video pou Cronos™ lew..)
Vampirenios Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 error exw dei pola guide mexri tr alla mono to diko s katalaua :) tnx
Tifε Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 error exw dei pola guide mexri tr alla mono to diko s katalaua :) tnx Ευχαριστω αν θελεις να κανω ακομα κατι που δεν εχω κανει στειλε μου pm Poli kalo share euxaristoume poli sinexise etci Ευχαριστω φιλε μου αλλα γιατι δεν κανεις μια εξαιρεση γι'αυτο που λεγαμε στα πμ? <~~~~~OFfFFfFfF tOPIC
Tifε Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Ευχαριστω Φιλε Μου RedmanFTW Οποιος θελει μου στελενει video και το βαζω
Tifε Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 wow to video ta spai poli oreos tife Ευχαριστω θα προσπαθισω για το καλητερο αυτου του topic
HotPro™ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Εισαι τρομερος. Αυτο ακριβος χρειζομουν για να με βοηθησει.
GreekFlavour Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Im newbie :p kai psaxnno ena kalo video pos nma kano fix me eclipse kai na vazo protection apo phx ena tetio na gini mxc iste 100% teloii ayto opios boresi ok..
Recommended Posts