Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αυτο εννοω coyote. Το ιδιο πραγμα για μενα κανει και ο μορτιφερ

Καταρχάς θα συνεχίσω πιστεύοντας το ίδιο.

Επίσης, θέλω να τονίσω πως κάποιος άγνωστος που ισχυρίζεται πράγματα όπως τα παραπάνω δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Αδόλφο γιατί:

1) Ο Χίτλερ ήταν ένας σπουδαίος ηγέτης, όχι λόγω όσων έκανε, αλλά λόγω της ικανότητάς του.

2) Ο Χίτλερ ήταν ένας παρανοϊκός άνθρωπος που προκάλεσε μια παγκόσμια καταστροφή, και όχι ορισμένες διαμάχες σε μια ιστοσελίδα.

Posted

Δεν εχω διαβασει τιποτα απλα το πρωτο ποστ και θελω να απαντησω. Η αστυνομια ειναι σιγουρο οτι θα γινει χειροτερη στο μελλον γιατι υπαρχουν πολλα ατομα σαν και μενα που θελουν να δουλεψουν στην αστυνομια μονο και μονο για τα ευρω παρα επειδη του αρεσει το επαγγελμα ειτε απο μικρος ειτε για καποιο αλλο λογο. Αυτο σημαινει οτι θα γινει σιγουρα χειροτερη.

Οσον αφορα τη σημερινη αστυνομια εχω να πω πως μια δουλευει σωστα μια οχι. [τουλαχιστον στην πολη μου για Αθηνα δεν ξερω τι γινεται και δεν θελω να λεω χωρις να ξερω]. Και πιο συγκεκριμενα για τα ΜΑΤ πιστευω οτι δεν ξερουν τι κανουν. Νταξει εκτελουν διαταγες, ειναι και αυτοι ανθρωποι αλλα αυτη ειναι η δουλεια τους, η οποια παρεπιπτοντως δεν ειναι να βαραει τον κοσμο χωρις λογο. Οταν σε μια διαδηλωση δει οτι υπαρχουν αναμεσα σε 1000 ατομα, 50 που θελουν να ξεκινησουν φασαριες εκει ειμαι συμφωνος οχι μονο για ξυλο αλλα και για σκοτωμα.

Αυτη ειναι η γνωμη μου για την αστυνομια σημερα.

Posted

Και πιο συγκεκριμενα για τα ΜΑΤ πιστευω οτι δεν ξερουν τι κανουν. Νταξει εκτελουν διαταγες, ειναι και αυτοι ανθρωποι αλλα αυτη ειναι η δουλεια τους,

εργαζόμενοι ειναι και αυτοί , πληρώνονται αμα πουν όχι στις διαταγές που πέρνουν απο τους ανοτέρους αν αρνηθούν απο εκεί ειναι η πόρτα 8α τους πούνε...

Posted

Δεν υπάρχει λόγος να λογομαχούμε όταν η μια εκ των 2 πλευρών δεν δίνει επιχειρήματα.Γιατί δεν πρέπει, γιατί δεν μπορεί, γιατί δεν θέλει.Πάντως το θέμα είναι ότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, λάθος ή σωστό το κρίνει ο ίδιος.

Posted

Είτε το θέλετε είτε όχι η ζωή σας είναι ολόκληρη υπό έλεγχο κάτω από τους νόμους κάποιου... Εσάς όμως σας ενοχλεί η αστυνομία... Άλλοι έκαναν τους νόμους...

Μπορώ να μάθω γιατί εσύ χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό και όχι πρώτο?

Μήπως εσύ είσαι ένα είδος VIP και τα παραπάνω δεν ισχύουν και για εσένα?

Posted

Μπορώ να μάθω γιατί εσύ χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό και όχι πρώτο?

Μήπως εσύ είσαι ένα είδος VIP και τα παραπάνω δεν ισχύουν και για εσένα?

Δεν αναγνωρίζω εγώ αυτούς τους νόμους... Εσείς διαμαρτύρεσθε γιατί θεωρείται ότι δεν τυρούνται σωστά απ' αυτούς που τους φυλάνε.

Posted

A.C.A.B. uparxoun batsi kai batsoi iparxoun oi batsiou gamwspiti aka afti i batsi opos exoun gini kai exi trabixti kai se video p tin peftoun se olous kai tous arxizoun sta klotsidia kai i parxoun kai i batsoi p dn ftene gia tpt apla kanoun tin douleia alla stin ellada exoume mono to proto idos toulaxiston kana 99%

Posted

Δεν αναγνωρίζω εγώ αυτούς τους νόμους... Εσείς διαμαρτύρεσθε γιατί θεωρείται ότι δεν τυρούνται σωστά απ' αυτούς που τους φυλάνε.

Δηλαδή απο την στιγμή που δεν τους αναγνωρίζεις, ζείς σε μία Ελλάδα με δικούς σου νόμους και δεν δίνεις δεκάρα για αυτούς που κυβερνάνε εσένα και τη οικογενειά σου, και ακομα περισσότερο με τον τρόπο που σας "φέρονται"?

Τότε αγοράκι μου είτε δεν έχεις ιδέα τι γίνετε εκεί έξω, είτε ζείς στον δικό σου κόσμο και περιμένεις τον διάβολο να μας σώσει.

Posted

... και περιμένεις τον διάβολο να μας σώσει.

Να μας σώσει?

... είτε ζείς στον δικό σου κόσμο...

Μπορεί...

Posted

Να μας σώσει?

Όσους περνάμε αυτά που δεν περνάς εσύ?Μιας και δεν "τα αναγνωρίζεις"...

Μπορεί...

Συνέχισε έτσι και θα φτάσεις μια μέρα πολύ ψιλά.Μπορεί να σε προσλάβουνε και για υπάλληλο στα Jumbo να ζείς τον κόσμο σου με χρώματα και παιχνίδια.

Cu Emo

Posted

Όσους περνάμε αυτά που δεν περνάς εσύ?Μιας και δεν "τα αναγνωρίζεις"...

Και γιατί να θέλω να "σωθείτε" εσείς?

Συνέχισε έτσι και θα φτάσεις μια μέρα πολύ ψιλά.Μπορεί να σε προσλάβουνε και για υπάλληλο στα Jumbo να ζείς τον κόσμο σου με χρώματα και παιχνίδια.

Ο "κόσμος μου" δεν είναι ανάγκη να είναι καλός και παιδικός...

Posted

Τότε αγοράκι μου είτε δεν έχεις ιδέα τι γίνετε εκεί έξω, είτε ζείς στον δικό σου κόσμο και περιμένεις τον διάβολο να μας σώσει.

Ουτε ο Χριστος θα ερθει να μας σωσει o_O

Posted

Και γιατί να θέλω να "σωθείτε" εσείς?

Ο "κόσμος μου" δεν είναι ανάγκη να είναι καλός και παιδικός...

Βρε άντε στο διάολο, κάθομαι και προσπαθώ να συνεννοηθώ με έναν EMO

Guest
This topic is now closed to further replies.

• p0w3rf1y was Nikita? also how do these things work, they take a base lets say acis or lucera version XXX and then they build up from that to whatever they have today themselves without further company from..again, lucera or acis for example?
    • - CHAPTER IV NEW START FROM 16.MAY.2026 - RATES Experience (EXP) 30x Skill Points (SP) 30x Adena 10x Drop for Spoil 10x General Drop 10x RaidBoss Drop 3x Manor 4x Quest Drop 2x Quest Reward 3x Fishing Drop 10x Vitality System 25x Clan Reputation Point 2x ENCHANTS Safe Enchant +3 Max. Enchant +16 Normal Scroll chance 70% Blessed Scroll chance 80% Max donation enchant is +8 Yogi event enchant rate is 35% -Olf Max Enchant +9 enchant rates: +1 to +3 100%, +4 65%, +5 65%, +6 60%, +7 60%, +8 50%, +9 45% Elemental Max. Level Level 7 Elemental Stone chance 55% Elemental Crystal chance 50% CONFIGURATION Buffs, Dances, Songs Duration 2 hours Buff Slots 28+4+12 Max. Clients per PC 2 / IP 4 Olympiads Max. Enchant +8 Premium Geodata and Pathnodes Sub-Class Max. Level 85 Offline Shop mode Auto Learn Skills Vitality System Champions System Wedding System Class Master AUTO EVENTS Team vs. Team Last Man Standing Treasure Hunt Korean Style Capture the Flag Lucky Creatures Protect the King Russian Roulette Fight For Throne Deathmatch Domination TvT VIP Advanced Zombies Treasure Hunt No-PvP Hunting Grounds Mass Domination Lucky Chests Mutant Battlefields Mini Events Rabbits Simon Says Summer Meleons Pirates Treasure Hitman - Bounty Hunters Medal Collector Boss Random Etc. RAIDS RESPAWN TIME Valakas 72 hours / 24 hours random spawn Antharas 72 hours / 8 hours random spawn Baium 48 hours / 2 hours random spawn Baylor 24 hours/ 12 hours random spawn Beleth 48 hour OTHER Special Goddess of Destruction and Heroic Cloaks Goddess of Destruction .dress me Armors PvP + Rank + RPC Reward system Daily Quests available in community board New Achievements system Tournament system 1vs1 + Daily Tournament Academy Search for newbies, with payment Party Matching with class filter and manage Register to Fortress Siege as single player Cancelled buffs will return in 60 seconds (disabled) Improved .acpon will use now: MP, CP, GCP, GHP. SOULS Maximum number of slots for Private Store is 50 The maximum level for subclass is up to level 85 Multiple commands with advanced options, see them in com board You can view a monster drop rate and list by using shift+click Olympiad - Heroes are formed every Saturday at 01:05 GMT+2 Advanced Community Board with lots of new features for perfect play Advanced NPC buffer with almost all skills and up to 4 schemes per character Special Quiz event every 5 hours with over 500 questions and good reward Custom special Raids with special drop, with A.I against bots All major raids drop Donation Coins and Divine S Scrolls Super T.Rex with better drop and starting premium pets Glittering Medals from all mobs to exchange for special items Reduced number of clan members to raise the clan level and less reputation required Clan / Alliance has a reduced penalty AutoFarm, Community Cleaner, Weapon Repair system, Player Info, Server Online Statistics And many more... http://l2viserion.com https://www.facebook.com/l2viserion
    • - CHAPTER IV NEW START FROM 16.MAY.2026 - RATES Experience (EXP) 30x Skill Points (SP) 30x Adena 10x Drop for Spoil 10x General Drop 10x RaidBoss Drop 3x Manor 4x Quest Drop 2x Quest Reward 3x Fishing Drop 10x Vitality System 25x Clan Reputation Point 2x ENCHANTS Safe Enchant +3 Max. Enchant +16 Normal Scroll chance 70% Blessed Scroll chance 80% Max donation enchant is +8 Yogi event enchant rate is 35% -Olf Max Enchant +9 enchant rates: +1 to +3 100%, +4 65%, +5 65%, +6 60%, +7 60%, +8 50%, +9 45% Elemental Max. Level Level 7 Elemental Stone chance 55% Elemental Crystal chance 50% CONFIGURATION Buffs, Dances, Songs Duration 2 hours Buff Slots 28+4+12 Max. Clients per PC 2 / IP 4 Olympiads Max. Enchant +8 Premium Geodata and Pathnodes Sub-Class Max. Level 85 Offline Shop mode Auto Learn Skills Vitality System Champions System Wedding System Class Master AUTO EVENTS Team vs. Team Last Man Standing Treasure Hunt Korean Style Capture the Flag Lucky Creatures Protect the King Russian Roulette Fight For Throne Deathmatch Domination TvT VIP Advanced Zombies Treasure Hunt No-PvP Hunting Grounds Mass Domination Lucky Chests Mutant Battlefields Mini Events Rabbits Simon Says Summer Meleons Pirates Treasure Hitman - Bounty Hunters Medal Collector Boss Random Etc. RAIDS RESPAWN TIME Valakas 72 hours / 24 hours random spawn Antharas 72 hours / 8 hours random spawn Baium 48 hours / 2 hours random spawn Baylor 24 hours/ 12 hours random spawn Beleth 48 hour OTHER Special Goddess of Destruction and Heroic Cloaks Goddess of Destruction .dress me Armors PvP + Rank + RPC Reward system Daily Quests available in community board New Achievements system Tournament system 1vs1 + Daily Tournament Academy Search for newbies, with payment Party Matching with class filter and manage Register to Fortress Siege as single player Cancelled buffs will return in 60 seconds (disabled) Improved .acpon will use now: MP, CP, GCP, GHP. SOULS Maximum number of slots for Private Store is 50 The maximum level for subclass is up to level 85 Multiple commands with advanced options, see them in com board You can view a monster drop rate and list by using shift+click Olympiad - Heroes are formed every Saturday at 01:05 GMT+2 Advanced Community Board with lots of new features for perfect play Advanced NPC buffer with almost all skills and up to 4 schemes per character Special Quiz event every 5 hours with over 500 questions and good reward Custom special Raids with special drop, with A.I against bots All major raids drop Donation Coins and Divine S Scrolls Super T.Rex with better drop and starting premium pets Glittering Medals from all mobs to exchange for special items Reduced number of clan members to raise the clan level and less reputation required Clan / Alliance has a reduced penalty AutoFarm, Community Cleaner, Weapon Repair system, Player Info, Server Online Statistics And many more... http://l2viserion.com https://www.facebook.com/l2viserion
    • TG Support: Buying Proxy | Channel: Buying Proxy Discord support: #buyingproxy | Server: Join the BuyingProxy Discord Server! Create your account for free here
    • It’s been a while since this situation started. As I’ve mentioned before, you are no longer kids you’re grown adults. Please resolve your disagreements through DMs, not forum threads.   I understand that you are competitors, but the rest of the community isn’t interested in your disputes. Stop publicly accusing each other and focus on handling issues privately.   The reputation system is not to be abused. Hearing complaints like “he downvoted me” every day is not productive. This thread will remain locked. Please grow up and handle your problems through private messages.
  • Topics

• Create New...

Important Information

This community uses essential cookies to function properly. Non-essential cookies and third-party services are used only with your consent. Read our Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..