FighterBoss Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 ε αντε γαμηθειτε,μία η σχολή του αλλου ,μία η πλατεία οκ μου την είπατε .ι. ΒηταΠεις - Hatemost live // 27/10/2010 ακου εδωωωωω Quote
sokianos Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Καλύτερα κάθε μέρα Σάββατο ρε χΔ [move]Το Καλύτερο τοπικ του Forum είναι αυτό, Ευχαριστούμε τον FighterBoss[/move] Quote
FighterBoss Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 http://bouriblog.com/bouriblog/radio.html 24/7 αξίζει ;D Quote
VeGe Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Πόσο πιο βρώμικο? Τον άκουσα live σε ένα Bazaar βιβλίου εξάρχεια, ήταν άκλαστος και γάμησε Quote
FighterBoss Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 εσύ εκτιμάς ότι ακριβά πουλιέται σκλάβος στο χρήμα, εγώ εκτιμώ ένα χαμόγελο από ένα παιδί, εσύ υποκρίνεσαι πάντα, εγώ παλεύω στο κύμα.. σκέψου καλά ποιος απ' τους δυο είναι το θύμα.. και αν η εικόνα μου σε κάνει ν απορείς πίσω απ' τα λερωμένα ρούχα υπάρχει μια καρδιά να βρεις αλλά από εσένα θέλω μόνο μια απάντηση.. βρώμικος είμαι εγώ ή ο κόσμος που ζεις; τι ωραίοι στίχοι γαμώ! Ladose - Akou ki auto Quote
Recommended Posts