angelos95 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 very GOod share man ala exw ftasei mexri to database installer... mu vgazei ena erro st GSregister... kai mu leei [ access denied for user "root" @ "localhost" (using password : NO ) ] boreite na mu peite kati gia na to fix... thanx padws :) Quote
Papaditsa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 an kaneis akribws oti lew den tha sou bgalei error apla kanto apo thn arxh ektos an den exeis ftiaxei mesa sto navicat to l2jdb h exeis balei password h oti dipote exei sxesh me to installer tis db :) Quote
Rakkel Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 paidia ola enta3i me ton server m .. doulevan ola mexri x8es to vradi den 3erw kati egine me to login server to anigo na trexi kai m vgazi ena error..kai oti vgiskete edw org/mmocore/network/IAcceptFilter kai kato kato leei server termenated Quote
Rakkel Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 as m apantisi kapios re paidia plz... 8elw na ton etimasw na ton anevasw sto internet... Quote
xaphs Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 re pedia barao to valakas ke me kani teleport stin goddard pos to kano na min me kani teleport? aa ke papaditsa i GK den mou douleui :( ke pos kano na nim exo baros sto inventory gt oute 1000 MP den boro na paro :( ----------------------------------------------------------------------------------------------------- www.l2dancers.ucoz.com Quote
Papaditsa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Gia to baros tha psaxeis sta config gia to weight limit molis to breis balto 999999999 I gk den sou douleyei gt den exeis perasei swsta ta sql pernata me thn seira pou lew an exeis balei thn dikia mou Auto einai bug prepei na to ftiaxeis apo java an thimame kala ....To poli poli sbhse ta rb ;) Quote
xaphs Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ok thx tora mou lipoun 2 NPC ke 3axno ke den brisko :( 1) class manager 2) angument Quote
Papaditsa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Pigene sta config kai kane enable ton class master Angument h ftiaxe diko sou h psaxe .... Den mporw na sou pw kati allo ! Quote
xaphs Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 se exo zalisi se katalabeno to baros den to brika :( Quote
Papaditsa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Leii kapou mesa sta config altweihgt limit! Quote
nikosftw Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 O poio analytikos odigos pou exw dei!!! Mpravo!!!!! Quote
xaphs Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 pos kano ta buffs mou na ine 5 ores ? ke telos 8a i8ela mia buffer pou na patas set bufs ke na sou kani ta sosta buffs (gia gracia final ke ta 2 ) 8a to ektimousa ama me help kanenas help pliz!! -------------------------------------------------------------------------------------------------- www.l2dancers.no-ip.biz Quote
A√imas†i©™ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 omg einai apla teleio mpravo s :) mexri kai egw pou 3erw na sthnw server pano kato sto compile eida kapia pragmata :) wraios kai pali mpravo s ! Quote
Recommended Posts