Jump to content

Question

Posted

paidia 8elw me ena filaraki na anoi3o0me server alla 3ero0me mono apo l2j apo l2 off tpt....opws ktlvnete 8elo0me enan dev kalo p na 3erei ta vsk na ton steinei kai ta sxetika.... :)euxaristw pl to e-mail m einai stayros_1995@hotmail.com kante add gia na milhso0me...

Recommended Posts

• 0
Posted

pokopikos95 hi...

pes kapies plirofories gia to ti 8elete na kanete...

p.x to pc se pia eteria 8a einai?

exete windows server 2003 agorasmena h 8a parete apo tin eteria?

• 0
Posted

file mporw n s help m develop me server an 8es apo hellbound/ GF/ Epilogue High rates

k exw kali hosting poli ftina

• 0
Posted

oxi k no complete gia 1n hight rate p 8eli t pedi mia xara ine

ennow dn tn exun teleiwsei akomh... ama 9es archid kane pm setekh k ama t plhrwseis kala 9a s t dwsei...

• 0
Posted

Egw kserete ti vlepw?thelw na anoiksw server me tou harpun to pack..ok tha arxisoun oloi apo katw mh to knC kai vlkies alla dn exw dei kapion p na mporei na to crasharei!!!kai oute bug dn exei genika pistevw pws einai ena teleio project!kai opios diafwnei as to grapsei apo katw alla na dosei kai logo!!

• 0
Posted

Egw kserete ti vlepw?thelw na anoiksw server me tou harpun to pack..ok tha arxisoun oloi apo katw mh to knC kai vlkies alla dn exw dei kapion p na mporei na to crasharei!!!kai oute bug dn exei genika pistevw pws einai ena teleio project!kai opios diafwnei as to grapsei apo katw alla na dosei kai logo!!

da3i ... t na s pw trela9hkes... aplos apo to forum mn perimeneis support..

• 0
Posted

L2Off sou Protino sxedon oli me l2off einai twra :D

pu ts blepeis ts olus? oloi exoun l2j ... l2off prp na exeis pl kala dev skills gia na kaneis setup enan srv

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...