Jump to content

Question

Posted

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μάθω η l2jbrazil σε ποιά πράγματα έχει παρουσιάσει προβλήματα ακριβώς;

Quests? Skills? Γενικώς απο ότι έχετε δεί στο mxc ή οπουδήποτε.

Thanks.

Recommended Posts

• 0
Posted

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μάθω η l2jbrazil σε ποιά πράγματα έχει παρουσιάσει προβλήματα ακριβώς;

Thanks.

prin pou to ekana compile den mporousa na perasw ena npc to opio to ixa perasei se alo pack mia xara

pio palia ixe ena problima me ta quest alla to fix opos kai to dash pou den douleve!

• 0
Posted

Ti npc prospa8hses na peraseis? Gt an prospa8hses buffer standard kaneis kati la8os esu...

to epa8a kai gw prin liges meres alla to eftiaxa!

oxi to npc den perniotan

• 0
Posted

Καλησπέρα.

Thanks.

Γιατι δεν κανεις Compile γιανα δεις απο μονο σου και καλυτερα τα προβληματα και οτι αλλο θες?

• 0
Posted
[NoX*ShiNe" post=989685" timestamp="1271359094]

Γιατι δεν κανεις Compile γιανα δεις απο μονο σου και καλυτερα τα προβληματα και οτι αλλο θες?

Δεν θα το πάρω σαν εξυπνάδα αυτό. Έκανα compile αδερφέ. Τα npc πχ περνάνε κανονικότατα

αλλά δεν πρέπει να ρωτήσω και αν είχε κανείς άλλος κάποιο άλλο πρόβλημα να ξέρω τι ψάχνω;

• 0
Posted

Δεν θα το πάρω σαν εξυπνάδα αυτό. Έκανα compile αδερφέ. Τα npc πχ περνάνε κανονικότατα

αλλά δεν πρέπει να ρωτήσω και αν είχε κανείς άλλος κάποιο άλλο πρόβλημα να ξέρω τι ψάχνω;

εδώ φίλε μου διαφωνώ ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα από δικά του σφάλματα εάν δεν τα κάνεις κι εσύ πως θα μάθεις?

Edit: σου συνιστώ L2j η L2jfree

• 0
Posted

ego file m exo l2j brasil kai exo ta eksis problimata: ta skills antibuff pianoun 100%(to fix omos ego), FRENZY/GUTS GINETE NA TA EXEIS MAZI(DN MPORESA NA TO FIX),KAI KANEIS UD KAI GINETE NA PROXORISEIS(GTP), KAI NOOBISH ERROR EPIANE(TO FIXARA)

• 0
Posted

den empene to SQL kan btw mn kanoume spam tha mas kanoun report

Αν δεν έμπενε το sql σημαίνει οτι είχανε διαφορετικά tables -.-"

μπορούσες να το περάσεις manually.

• 0
Posted

l2jattacker piani to dokimasa,l2jkiller piani.

parakalw stous diaxiristes tis l2 brazil na ta kanoun fix afta.

se emena gt dn pianoun pou to peira kateftheian??? egw pros to paron dn exw kapoio prob.. to exw testari ola mia xara GG... an parousiastei tpt tha to pw sto forum tous...
  • 0
Posted

δοκίμασα μια το απόγευμα είχε 20 χαλασμένα skills. Backstub 300 dmg, lethal 90% rate, frenzy υπερβολικό p atk,g might και shield ταυτόχρονα και κάποια άλλα δε θυμάμαι αν θες σου κάνω λίστα αύριο. Επίσης έπιανε attacker,noobish,phx announce

• 0
Posted

δοκίμασα μια το απόγευμα είχε 20 χαλασμένα skills. Backstub 300 dmg, lethal 90% rate, frenzy υπερβολικό p atk,g might και shield ταυτόχρονα και κάποια άλλα δε θυμάμαι αν θες σου κάνω λίστα αύριο. Επίσης έπιανε attacker,noobish,phx announce

Και εγω επισης.

Δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκουν ωραιο σε αυτην την Team.

Anyway εχω πει την γνωμη μου.

• 0
Posted
[NoX*ShiNe" post=991705" timestamp="1271448443]

Και εγω επισης.

Δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκουν ωραιο σε αυτην την Team.

Anyway εχω πει την γνωμη μου.

άσε που δε νομίζω ότι είναι και αξιόπιστη μόνο η l2j και η l2jfree έχουν μείνει ανοικτές τόσο καιρό οι υπόλοιπες ανοίγουν κάνουν μερικά updates μέσα σε κάτι μήνες και κλείνουν βλέπε l2j archid l2jinfinity θα δεις και το brasil σε λίγο καιρό...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...