nazialb Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Re paidia pos ginete na kanw balanced skills kai classes????opios 3erei kai me help 8a tou eimai poli eugnomon thnx!!
0 Nox*Shine Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Καποιες Team το εχουν στα Config αλλιως πρεπει να κατσεις εσυ μονο σου να φτιαξεις Skill και Class.
0 Remington Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [NoX*ShiNe" post=988090" timestamp="1271278992] Καποιες Team το εχουν στα Config αλλιως πρεπει να κατσεις εσυ μονο σου να φτιαξεις Skill και Class. Τι Config ρε; Αυτό που έχουν γράψει στο maxcheaters με archervs και τέτοια κάνει μεγαλύτερο το Unbalance του server... Εμπειρία φίλε μου... Έχεις έναν server, αν ασχοληθείς βρίσκεις που είναι το Unbalance και κατεβάζεις κάπου στατς και αλλού ανεβάζεις. Μεγάλο ρόλο παίζει το αν θα βάλεις custom items γιατί αυτά θα μεγαλώσουν κατά τεράστιο ποσοστό το unbalance του server σου.
0 Nox*Shine Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Τι Config ρε; Αυτό που έχουν γράψει στο maxcheaters με archervs και τέτοια κάνει μεγαλύτερο το Unbalance του server... Εμπειρία φίλε μου... Έχεις έναν server, αν ασχοληθείς βρίσκεις που είναι το Unbalance και κατεβάζεις κάπου στατς και αλλού ανεβάζεις. Μεγάλο ρόλο παίζει το αν θα βάλεις custom items γιατί αυτά θα μεγαλώσουν κατά τεράστιο ποσοστό το unbalance του server σου. Τι διαφορετικο ειπα εγω? Και στο κατω κατω ποιος εισαι να με κρινης?
0 Remington Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Αυτός που βλέπεις είμαι. Και του το είπα πολύ ποιο καλά από εσένα και αναλυτικότερα και αυτό για το config που είπες είναι άκυρο.
0 NoSti* Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 dn vlepete oti o topic owner exei faei ban?? ti katheste k kanete posts??? reported... request to lock...
0 Nox*Shine Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Πριν λίγο έφαγε BAN Συμφωνω γιατι το κοιταξα πριν και δεν ηταν.
Question
nazialb
Re paidia pos ginete na kanw balanced skills kai classes????opios 3erei kai me help 8a tou eimai poli eugnomon thnx!!
7 answers to this question
Recommended Posts