Phoenix4 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Όπως οι περισσότεροι ξέρουμε στο παρελθόν μερικοί είχαμε κάνει μπόλικους οδηγούς για class , είναι αμαρτία τόσος κόπος άδικα και να μην το δουν τα καινούργια άτομα γιαυτό τα βάζω σε αυτό το topic όλα μαζί ! Οδηγός για τον Sagittarius από τον Phoenix Οδηγός για τον Gladiator από τον OmGG Οδηγός για τον Prophet από τον OmGG Οδηγός για τον Treasure Hunter από τον OmGG Οδηγός για τον Necromancer από τον Revenger Οδηγός για τον Sorceror από τον UnEffect Οδηγός για τον Eva's Saint από τον Phoenix Οδηγός για τον Swordsinger από τον Billistain Οδηγός για τον Spellsinger από τον Revenger Οδηγός για τον Eva's Templar από τον kobeshoot Οδηγός για τον Spellhowler από τον Nikoloudos7 Οδηγός για τον Blade Dancer από τον UnEffect Οδηγός για τον Phantom Ranger από τον R1aKoC Οδηγός για τον Dominator από τον Coyote Οδηγός για τον Dominator από τον DaskSlayer Οδηγός για τον Tyrant από τον kobeshoot Οδηγός για τον Maestro από τον Zeromaker Οδηγός για τον Trickster από τον Phoenix Οδηγός για τον Soul Breaker από τον JonathanRhyS Οδηγός για τον Inspector από τον JonathanRhyS Οδηγός για τον Berserker από τον VaXiL1sB@cK Πιστεύω δεν έχω ξεχάσει κανένα οδηγό , οι περισσότεροι από αυτούς δεν λένε για τα skill του gracia final/epilogue καθώς έγιναν παλιά αλλά λένε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε. Αξίζει για sticky. Εδώ είναι τα class που δεν έχουν οδηγό ακόμα ! Warlord Paladin Dark Avenger Warlock Bishop Plainswalker Silver Ranger Elemental Summoner Shillien Knight Abyss Walker Phantom Summoner Shillien Elder Destroyer Warcryer Bounty Hunter
Devangell™ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Mprabo Phoenix4 pollu wraio ;) +fonw krata ta ola update's :)
Apithanos Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 nice phoenix ! twra dn tha psaxnoume 1 mina gia kathe topic! Thnx :P
Vanes Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Μπορείς να τα χωρίσεις σε Human Fighter, Human Mystic, Elven Fighter, Elven Mystic κτλπ Να είναι πιο ευπαρουσίαστε ρε αδερφέ...
geo13 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 "Οδηγός για τον Sagittarius από τον Phoenix" θα κατσω να τον μελετησω μετα, ελπιζω να μετραει
Xplicit7 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ωραίος μακάρι να γίνει sticky σύντομα αυτό και να μην περιμένουμε πάλι 3 μήνες ! Στο δικό μου guide παίζει να κάνω και κάνα update με τα 81-83 skills
Vanes Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Εγώ δε μπορώ να κάνω edit. Μάλλον θα κάνω c/p το guide του sws με αυτό το acc και θα ζητήσω να μην πάρω karma.
Liakopoulos1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Mαλακίες οδηγούς έχω γράψει.Άργησα αλλά το κατάλαβα. Κάνε τους remove από το topic please
Phoenix4 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Mprabo Phoenix4 pollu wraio ;) θενκς ντούντι Nice aio phoe.Keep it updated.Gj. θενκς ντούντι και άμα κάνουν καινούργια class guides φυσικά θα τα βάλω ;p +fonw krata ta ola update's :) of course nice phoenix ! twra dn tha psaxnoume 1 mina gia kathe topic! Thnx :P γιαυτό το έκανα , μα να είναι στην +20 σελίδα πίσω , δεν αξίζει Μπορείς να τα χωρίσεις σε Human Fighter, Human Mystic, Elven Fighter, Elven Mystic κτλπ Να είναι πιο ευπαρουσίαστε ρε αδερφέ... αυτό έχω σκοπό να κάνω τώρα απλά το έκανα λίγο γρήγορα. σε μερικά λεπτά είναι έτοιμο "Οδηγός για τον Sagittarius από τον Phoenix" θα κατσω να τον μελετησω μετα, ελπιζω να μετραει πιστεύω πως τα εξηγώ όλα σωστά δες και πες μου Ωραίος μακάρι να γίνει sticky σύντομα αυτό και να μην περιμένουμε πάλι 3 μήνες ! αυτό ελπίζω και εγώ αλλά αυτή τι φορά άμα δεν το κάνουν sticky θα αρχίσω τα άμπερ bumb =p Στο δικό μου guide παίζει να κάνω και κάνα update με τα 81-83 skills ωραίος μόλις το κάνεις πες μου το ή πες το εσύ σε αυτό το τόπικ και κάνε bumb τον οδηγό σου ! Ωραίος ο μενγκ. θενκς μενγκ !
Vanes Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Σαν εξυπνάκιας που είμαι, θα σε ενημερώσω πως είναι bump και σημαίνει bring up my post.
Recommended Posts