ileclipse Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mpike kapios ston server mou kai alakse to annunce kai ekane sloutdown pos ginete afto kai ekane spawn to valakas Quote
0 xMaylox Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 apoti fenete den exeis ta aparetita protections ston server s. me packets ta panta ginonte. an exeis ta java files tou server aplos kane ena search edw kai vres ta protections kai kane ta import. Quote
0 BuTToNzZz Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 poy pas me preconfigured pack file na shkwseis server :D Quote
0 cta8ic Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mpike kapios ston server mou kai alakse to annunce kai ekane sloutdown pos ginete afto kai ekane spawn to valakas kala reee... tpt apo protection dn exei o srv??? akma kai acces pire?? pff.. lawl.. kane //delete ton valakas.... //admin -> announces kai ala3eta... kai psakse gia anti hack system's Quote
0 Commodus Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mpike kapios ston server mou kai alakse to annunce kai ekane sloutdown pos ginete afto kai ekane spawn to valakas Tora pios kserei ti pack xrhsimopoieis ... gia na pianei kai to bug me to announce ... Den sou eipa na stamatiseis ta preconfigured packs kai na katseis na kaneis compile? Quote
Question
ileclipse
mpike kapios ston server mou kai alakse to annunce kai ekane sloutdown pos ginete afto kai ekane spawn to valakas
4 answers to this question
Recommended Posts