RєVєnGeR^ Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 both add me haroc_nikaiotis@hotmail.com
Nikoloudos ❼ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Κάνε server, και βρες έναν καλό developper. Εγώ και ο Νίκος μπορούμε να βρούμε πάρα πολλά bugs σε skill και game features. Θυμάσαι τον Rivals στις αρχές του που όλοι νόμιζαν πως ήταν l2off? l2j ήταν απλά είχε το spooknof που ήταν καλός dev και εμένα, το Νίκο και το Βαγγέλη να του βρίσκουμε bugs και να του λέμε πως είναι κανονικά. Το παλικάρι, ο spooknof, είναι καλός dev, αλλά δεν ξέρει πολλά από l2. Μετά που τα παρατήσαμε όλοι έκανε wipe το server και έφτιαξε δικό του pack. Μπήκε λίγο ο Default και έλεγε πως ήταν full στα bug :P Ναι μαλάκα βγάζαμε τα μάτια μας και δε μας έδωσε ούτε 1 item μετά το μουνί !
Vanes Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ναι μαλάκα βγάζαμε τα μάτια μας και δε μας έδωσε ούτε 1 item μετά το μουνί ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΩΣΤΟΣ
AntetoVgaltis Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 pedes sorry alla thelw ala 10 post dn pisteuo na sas pirazi ? :P
Phoenix4 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 loipon 2 akoma ok ? ναι ρε ελεύθερα! καλά παιδάκια γεμίσαμε fss
Nikoloudos ❼ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 loipon 2 akoma ok ? Με το συμπάθιο αλλά είσαι χαζούλης .
UnEffect Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 (an ime staff tlk gt d kserw ti gousta exei o krash :D) Mη ξεσηκωνεις το Forum τσαμπα, γιατι μεταξυ μας τωρα σιγα μην κατσεις να στηνεις Server αν "μπεις στο Staf" του Prof .. BTW: Npc buffers - Mono PP main Επιτελους, ενα Feature που δεν το βλεπεις συχνα ! +1 για το server μονο και μονο για αυτο :D P.S.: Και ναι, υπαρχω ακομα !
RєVєnGeR^ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Mη ξεσηκωνεις το Forum τσαμπα, γιατι μεταξυ μας τωρα σιγα μην κατσεις να στηνεις Server αν "μπεις στο Staf" του Prof .. BTW:Επιτελους, ενα Feature που δεν το βλεπεις συχνα ! +1 για το server μονο και μονο για αυτο :D P.S.: Και ναι, υπαρχω ακομα ! θρυλικό come-back or what?
Vanes Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 θρυλικό come-back or what? Θριαμβευτικό θα έλεγα.
Nikoloudos ❼ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 θρυλικό come-back or what? Ιστορικό να προσθέσω με τη σειρά μου .
UnEffect Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Θριαμβευτικό θα έλεγα. Ιστορικό να προσθέσω με τη σειρά μου . Γραψιμο με Ελληνικους χαρακτηρες και αριστοκρατικο λεξιλογιο. Billistain και Nikoloudos αυτοπροσωπως να φανταστω ? ;D
Nikoloudos ❼ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Γραψιμο με Ελληνικους χαρακτηρες και αριστοκρατικο λεξιλογιο. Billistain και Nikoloudos αυτοπροσωπως να φανταστω ? ;D Μεγάλη μου τιμή !
Recommended Posts