Jump to content

Recommended Posts

Posted

a bravo! pare mia mixanh! H exeis kai mhxanh ^^

Kala mwre pou douleueis kai vgazeis tosa xrimata na doulepsw kai egw!

k mhxanh 1000ara (alla thn xrwstaw akomh)^^ :)

na nai kala to agio stoixhma :P an k dn m ka8etai teleutaia

Posted

exw k pc k laptop k imba kinhto :)

btw o upologisths dn 8a m ferei pote gunaika sthn kafeteria h sto club k dn kserw k egw p allou :D pote kamia dn 8a m pei << :OOOOOOOOOO ti wraio pc>> 8a m poun <<:OOOO ti wraio roloi>> h <<ti wraia mhxanh ktl>>

gia auto nane kala i r6 i r1 dn 8umame kai na s pw kai kati ekei fenete i magia na exeis imba life kai  oxi imba pc kai opws esu kaneis tin gomena na psarosi oxi to pc opote kala kaneis p dineis ta leuta s se tetoia pragmata ;)
Posted

gia auto nane kala i r6 i r1 dn 8umame kai na s pw kai kati ekei fenete i magia na exeis imba life kai  oxi imba pc kai opws esu kaneis tin gomena na psarosi oxi to pc opote kala kaneis p dineis ta leuta s se tetoia pragmata ;)

r1
Posted

Gia tetoio roloi den tha edina oute 10 euro..

pare ena markas re si k oute na to skefteis na to pareis afto stin photo

k gia to diko m les? :'(
Posted

mporei na peis kaneis to roloi s "mlkia"?

Egw mporw.

To roloi tou noble einai mlkia!

Fisika oloi 3eroume oti den einai  ::) ::)

Posted

8es thn gnwmh m ? eilikrina prokeitai gia ena apo ta xeirotera rologia p mporeis na agoraseis ^^ san auta p poulane sta panhguria oi mauroi einai me 5 euro h auta p eixame mikra me tous power rangers k ta deixname me xara <<koita koita exw tous power ranger sto roloi m>>...an einai na dwseis lefta na pareis ena roloi dwse 200-500 euro k pane mia marka (D&G,Emporio Armani,Tag Heuer)...8a deikseis stul k 8a psarwnoun k oi gunaikes gia th finetsa s...oi slipknot ti na deiksoun? :D

dn ime ap tous tipous p kikloforoun m D&G e3o, ime enas normal tipos p pigeni s rock kafeteries k oxi s clubakia:P

egw thelw na rotisw tin timi

25euro nmz kapou eki

exw k pc k laptop k imba kinhto :)

btw o upologisths dn 8a m ferei pote gunaika sthn kafeteria h sto club k dn kserw k egw p allou :D pote kamia dn 8a m pei << :OOOOOOOOOO ti wraio pc>> 8a m poun <<:OOOO ti wraio roloi>> h <<ti wraia mhxanh ktl>>

an perimenis na vris gomena apo ena roloi so9ikes, fadazome poso apelpismenos ise(k sry p t leo etc) p nmzis oti 9 vris gomena m ena roloi

Posted

an perimenis na vris gomena apo ena roloi so9ikes, fadazome poso apelpismenos ise(k sry p t leo etc) p nmzis oti 9 vris gomena m ena roloi

den isxuei panta auto!!! Stis plousiogeitonies oi gkomenes goustaroun tetoia...! An pas ditika proasteia .... 8a se lene "paidi tou mpampa :P "

Posted

re mlk k to skeftese akoma? ama s aresei k kanei 25 euro pigene parto lol,

25 euro ta vriskis ston dromo >.<

??? Really??  :o

I am going to search a little bit! Cya!

Posted

looooool gia 25eurw roloi zhtass thn gnwmh mas tote? :S omfg 8)

btw otan pantrefteite apo p 8a pareis to kostoumi s ? apo thn laikh? h tote 8a se poun to paidi t mpampa?h 8a bgeite me alusides k pantelonia solhnes me thn mplouza na leei metal for a living?

btw epeidh eipes kati p me prosebale oute to paidi t mpampa eimai oute khfisia zw,oute ekalh,oute apelpismenos eimai oute figoura kanw oute zw se plousies geitonies oute to paizw leftas ktl...

oute pote eipa oti to roloi 8a m brei gkomena h kopela opws 8es pes to...apla dinei to enausma gia suzhthsh...ooooti exw agorasei to apekthsa olomonaxos...k ekei einai p psarwnoun oles.sto oti kanw to kanw monos m.sta @@ tous gia to roloi m ...ekeines 8a to forane?>h egw?sta @@ tous gia th mhxanh m...ekeines 8a thn kabalane h egw?

telos to stul t ka8enos einai proswpikh upo8esh...egw sumboulh edwsa... :)

PS:dn eipa pote gia apelpisia >_> <_< isws 8a prepe na ana8ewrhseis k sorry gia thn dikh m eu8uthta alla etsi ema8a

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock