Raule Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Adytu o arde cu manelele lu Lele Si vrea sa faca battle cu noi aici Da noi scuipam in codul ASCI SI el stie numa putina java Da ma Vago, hai sa-i ardem javra
xAddytzu Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ma nu ascult manele, a fost just for fun..am intrat pe versuri.ro :D Oricum faza cu "xAddytzu won" ramane :D haha dEmonel ...: mate dEmonel ...: esti dEmonel ...: | dEmonel ...: ? **xAddytzu .: da? dEmonel ...: ce ai facut de sunt astia asa hotarati dEmonel ...: dEmonel ...: ? **xAddytzu .: ? dEmonel ...: cik vin dupa u si prietenul dEmonel ...: tau dEmonel ...: .. dEmonel ...: ca stati in bucuresti dEmonel ...: .. **xAddytzu .: **xAddytzu .: Cin ema? **xAddytzu .: Cine ma? dEmonel ...: bun dEmonel ...: eu ti-am zis.. **xAddytzu .: Cine? dEmonel ...: ca intre pr..acum crezi ce vrei **xAddytzu .: dEmonel ...: dEmonel ...: deyu dEmonel ...: si cata **xAddytzu .: **xAddytzu .: Si tu esti prietne cu ei? **xAddytzu .: dEmonel ...: dEmonel ...: joc cu ei dEmonel ...: pe servere **xAddytzu .: dEmonel ...: de ceva timp dEmonel ...: plm **xAddytzu .: Have fun dEmonel ...: ... dEmonel ...: pare rau sincer ca am auzit dEmonel ...: ai grija.. **xAddytzu .: SI ce imi fac?) dEmonel ...: ca sunt cam dilai.. **xAddytzu .: __|_ dEmonel ...: au mai venit la me in Cr pentru unu dany dEmonel ...: dEmonel ...: **xAddytzu .: stai calm **xAddytzu .: **xAddytzu .: cunosc o gramda de lume dEmonel ...: oka dEmonel ... is typing... **xAddytzu .: dar oricum nu o sa deranjez lumea **xAddytzu .: **xAddytzu .: o sa vad ce se intampla asa **xAddytzu .: si daca o sa fie ceva grav atunci dau telefoane **xAddytzu .: **xAddytzu .: ca sa mai intamplat **xAddytzu .: sa chem lume **xAddytzu .: si erau niste sclavi **xAddytzu .: **xAddytzu .:
Raule Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ma nu ascult manele, a fost just for fun..am intrat pe versuri.ro :D Oricum faza cu "xAddytzu won" ramane :D ramane o pula ti-am zis sa nu mai bagi in seama toti lesinatii..
Vago Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ba cat de mafiot e adytzu asta, mai ceva ca mia spart tzeasta... Noroc ca miam blindat cortexul Citindul pe Cedry2k si intelegand contextu...
xAddytzu Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ba cat de mafiot e adytzu asta, mai ceva ca mia spart tzeasta... Noroc ca miam blindat cortexul Citindul pe Cedry2k si intelegand contextu... :D Am mai strans ceva adena :D Thanks Vago :D
Vago Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ai strans o pula...ar trebui sami aprinzi o lumanare la biserica
Vago Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ba raule, ia date tu peste cap de 3 ori asa cum esti tu GM si zii lu maxtor sami dea privilegii de edit...nu pot sa dau edit la propriile posturi
Raule Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 pula mea ca i-au zis multi..nu stiu de ce nu poate face
Vago Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 macar sami scoata dracu legendary atunci...prefer sa pot sa dau edit decat sa stie lumea cat am eu de mari coaiele si ca am facut furori pe forumu asta in niste vremuri de mult apuse
xAddytzu Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 macar sami scoata dracu legendary atunci...prefer sa pot sa dau edit decat sa stie lumea cat am eu de mari coaiele si ca am facut furori pe forumu asta in niste vremuri de mult apuse :D Nu poti sa dai EDIT la posturile tale ?:O
Recommended Posts