Ioane Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 cu ce program ati facut avatarele ? sunt misto :) tru
Ioane Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 am ripuit imaginile de pe goagal ok ma...scoate pulu :))
Ioane Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 tru ce ? cum se cheama programul ? nush ma....ziceam ca sunt faine avatarele...banuiesc ca cu ps :D
Trance Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 nush ma....ziceam ca sunt faine avatarele...banuiesc ca cu ps :D e nu. google si in photoshop mici schimbari ce e asa greu ;d
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 am devenit dependent de melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=gbAqDvuYoYU&feature=related
Trance Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 am devenit dependent de melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=gbAqDvuYoYU&feature=related o stiu >.>
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 bine ma...scoateti careva pool-u=)) nici vorba auzi, sa nu mai faci topicuri dinalea de milog, ti l-am sters.
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Luati din lista urmatoare fraza corespunzatoare lunii, zilei si primei litere a username-ului vostru. Fraza corespunzatoare lunii de nastere: Ianuarie - M-am dat la Februarie - Am sarit peste Martie - M-a(m-au) stropit Aprilie - M-a(m-au) batut Mai - Am facut spam cu(ca) Iunie - M-a(m-au) fugarit Iulie - Am urlat la August - Am jucat barbut cu(ca) Septembrie - M-am impiedicat de Octombrie - Am sa bat pe Noiembrie - Vreau sa merg la Decembrie - O sa beau cu Fraza corespunzatoare zilei de nastere: 01 - cocalar(i) 02 - gagica(i) 03 - panarama(e) 04 - Basescu 05 - Mircea solcan 06 - Naomi 07 - Guta 08 - Rahat 09 - James bond 10 - Dinamovist(i) 11 - dobitioc(i) 12 - manelisti(i) 13 - houseri(i) 14 - Stelist(i) 15 - Rapidist(i) 16 - toti moderatorii 17 - fete (le) 18 - o gramada de rahat 19 - baieti(i) 20 - toti userii 21 - un muc 22 - rockeri(i) 23 - posturi 24 - rapperi(i) 25 - Rocky 26 - administrator (ii) 27 - parinti (i) 28 - Fani TH 29 - fanii Evanescence 30 - Gustav 31 - userii de pe acest forum Fraza corespunzatoare primei litere a nick-ului vostru: a - pentru bani. b - cu pretentii. c - pentru multe post-uri. d - pentru acadele. e - de bucurie. f - ca sa ajung moderator. g - cu(de) scarba. h - de foame. i - ca sunt prost. j - cu mare tristete. k - de cracanat. l - cu grija. m - de frica n - si apoi ma arunc in Dunare. o - de jale. p - de tampit. q - cu mana pe burta. r - cu balele curgande. s - si o sa ma arunc in cap. t - si-mi dau foc. u - din cauza taHappy v - de constipat. w - in viteza. x - ca sa nu-mi dea suspend. y - cu mare tristete. z - pentru ca locuiesc in Motru.
Recommended Posts