Sido Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ahhahahahahaha l2j iplay http://l2j.i-play.ro/showthread.php?20-%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BE-amp hahahhahahahha @kidutz stiu cine esti, ala de pe starmedia de te bagi in seama aiurea :))) cu kidor te alintam putin ca tot te simti femeie.
Sido Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 e nebuna suferinta stiu ca esti paul :)) dar vad ca tu esti ala de te prinzi mai greu, la fel ca si atunci, ce ce ceai cu mine si cred ca nici acum nu teai prins de faza aia. cat despre suferinta , tiam spus nus eu ala de a dat imediat ignore cand sa simtit ofensat :))
Raule Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Sideo, futate soarele esti donator, teava.
Raule Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Ba, atat am ras azi la istorie, discutam despre, watt, nietzsche si ajunsesem la Darwin. Si face profu. Dumnezeu l-a creat pe Adam, si Adam a zis ca se simte singur, si Dumnezeu a mai creat un Adam, da zice primu ca ii la fel ca el si tot se plictiseste. Asa ca le-a tait-o si le-a aruncat. Primu era mai rapid asa ca s-a dus dupa ea si a pus-o la loc. Al doi-lea inca o cauta ;D
Sido Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 multzam "uneori sunt invidios pe cate pizde arde soarele" cand ma vad ele fac oooo , sido we love you baby :)))
twinkie Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 si eu am ras azi la scoala .. au facut "cu varf" pe banca , pana s-o rupt :D e banca din aia slaba din pal , daca ne asezam in punctele slabe se rupe imediat Imi pare rau ca nu am apucat sa ii fac poza .. o sa ii fac maine
Recommended Posts