Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

dupa arma si armura esti Tank Dark-Elf

sunt tank sunt si dark elf, dar sunt paladin pe subclasa asta, vezi vreun cubic :P ?

@Twinkie mai am titan si wc :P

amre raule

Posted

lasama ca abea mi leam facut, adik abea am facut si eu Q de hb si atunci am farmat 1 sapt ca disperatu si mam echipat :)) acu abea intru 2 ore pe saptamana si in alea doar seara si las clicker sami cresc wc-u cand dorm :))

1ews  = 300kk , 4 + dualele 1kkk = 2.2kkk = draco armor sau dynasty boots/glov tinand cont ca scazut pretu la tome :))  (trebuie sa bage gracia luna asta pe dex si deh no sa mai mearga date la trade :))

Posted

lasama ca abea mi leam facut, adik abea am facut si eu Q de hb si atunci am farmat 1 sapt ca disperatu si mam echipat :)) acu abea intru 2 ore pe saptamana si in alea doar seara si las clicker sami cresc wc-u cand dorm :))

1ews  = 300kk , 4 + dualele 1kkk = 2.2kkk = draco armor sau dynasty boots/glov tinand cont ca scazut pretu la tome :))  (trebuie sa bage gracia luna asta pe dex si deh no sa mai mearga date la trade :))

De cand spun ca il fac gracia ... anyway .. ce autocliker ai de el bate cand tu dormi ?:)) Nu am mai auzit de asta

Posted

clicker deala tampit de da click odata la x timp :)) il asezi frumos asa si gata :))

pai faza a fost ca vroiau sa cumpere fisierele de la nuj ce serv rusesc dar au descoperit ca alea is furate si nu leau mai cumparat :)

acu au dat eta la sf acestei luni baga :P

dar tare mi ca is java , stiu ca , catalin are siun serv java de gracia de pvp :) si fixeaza si la ala.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock