twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 freya ? cumparal nu fi but :)) Buna Dimineata! Acum mi-am dat seama ca era vorba despre quest , nu despre joc. Cand te poate ajuta o femeie sa devii milionar ?
twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa. Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon. Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba: - Ce e cu sacii astia? - A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva... Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude: - Kvik, kvik, kvik! Sotul zice: - A, un purcelus...e bine! Da un picior la al doilea sac si aude: - MUU,MUUUUUU - A, un vitelus... Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea. Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau: - IN PLM, DACA TAC...INSEAMNA CA TI-A ADUS MATA CARTOFI!
Sido Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 gugalu asta ... nop, la aia cu elefantu mam uitat dar nam postat :P de acolo am tras si logica pt asta @bancu de sus :))) am ras ca un bleg acu 3 sec si ina mai rad, da ca un destept :))
twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Doi soti fac 50 de ani de casatorie si se duc sa serbeze la hotelul unde si-au petrecut luna de miere. Ajunsi acolo povestesc ocazia si sunt tratati regeste cu sampanie si caviar din partea hotelului. Dimineata cei doi se trezesc la care ea incepe sa-si sufle nasul pe asternut. El uimit o ia la rost cum poate sa faca asa ceva dupa ce au fost tinuti in puf de hotel. Ea : - Auzi barbate, acum 50 de ani te-ai taiat la deget ca sa-mi salvezi onoarea, azi e randul meu.......
twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ca sia luat o lopata in cap :))) :))))) sau ca si-o luat-o de la Vitali Klitscho
twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cineva suna la usa, iar barbatul deschide... Moartea, in fata lui, ii spune: - Am venit dupa viata ta! Barbatul o striga pe nevasta-sa: - Viata mea, pe tine te cauta!
Sido Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cineva suna la usa, iar barbatul deschide... Moartea, in fata lui, ii spune: - Am venit dupa viata ta! Barbatul o striga pe nevasta-sa: - Viata mea, pe tine te cauta! gen asta mai era cea cu.... ionica: tati tati eu de la cine am mostenit inteligenta ? tasu: de la mata ca eu inca o mai am pe a mea.
Recommended Posts