Raule Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 gata am schimbato...ca vad ca se enerveaza lumea :)) hmm, Armada e prea greu..ce sa-ti dau ce sa-ti dau, hmm, poti sa incepi cu Cumicu, e perfect la inceput.
SoRa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dacă nu-ţi place Cumicu poţi asculta Children of Bodom sau nu...nu..este prea atre pentru început,poţi încerca Metallica sau pur şi simplu rămâi la Cumicu,e bun şi Cumicu. :)...vorba lui Raule.
Raule Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 si peste vreo 2 ani o sa ajungi la Armada, specii, kazimir si vreun alt geniu necunoscut de noul mileniu
EvilDeviL Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 bah Ioane pune inapoi sigu cu Inna >:( lasa desenele animate
Raule Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Privesc prin geam tacut spre ocean carunt meditand la trecut pierdut la tot ce am facut de la Junker rupt cu geaca-n club la barbat de la l*ba in pat pana la agatat la patrat c*cat calcat in drum si orice obstacole m-au ajutat s-ajung acum s-aud voci de oracole da' tot ciudat imi e cursa lunga, harti desarte s-au pus in dunga gustand carti de Sartre Herse si Dante, Kant, Socrate si-am parte de artefacte in Asimov, Hans si Carter asimiland tainele fricii din Freud, Heineger, Nietzsche ascultand in Detroit Lionel Richie Edith Piaf in Paris, Nina Simon Dragoste si ura, in om vad stigma-n sindrom, si-s strict asimtotic da atent la altii ma-nchid in suflet adanc inca latent la tentatii cu amprenta pe spatii ce-au primele salbe si parca vad vid luminat de firele albe dïn barba a ce suna ?
Raule Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 a manea? ;D wow cum ti-ai dat seama ? l-ai vazut pe guta citind carti cu nietzsche ?
PsychoJr Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Privesc prin geam tacut spre ocean carunt meditand la trecut pierdut la tot ce am facut de la Junker rupt cu geaca-n club la barbat de la l*ba in pat pana la agatat la patrat c*cat calcat in drum si orice obstacole m-au ajutat s-ajung acum s-aud voci de oracole da' tot ciudat imi e cursa lunga, harti desarte s-au pus in dunga gustand carti de Sartre Herse si Dante, Kant, Socrate si-am parte de artefacte in Asimov, Hans si Carter asimiland tainele fricii din Freud, Heineger, Nietzsche ascultand in Detroit Lionel Richie Edith Piaf in Paris, Nina Simon Dragoste si ura, in om vad stigma-n sindrom, si-s strict asimtotic da atent la altii ma-nchid in suflet adanc inca latent la tentatii cu amprenta pe spatii ce-au primele salbe si parca vad vid luminat de firele albe dïn barba a ce suna ? adn ..
Sido Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 este cineva amabil sami decupeze si mie 2 charuri din 2 printuri ? sunt facute la grafica buna + pe un fundal oarecum usor :P up :(
Raule Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Foaie verde smockin' cu Irina loghin Nu-i nici o catea in retea sa no stim a ce suna ?
Recommended Posts