Sido Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 da... zic intru pe bmw auto club sa cer niste sfaturi dar pula, ăştia se aşteaptă să dau 3000 euro pe o maşină de 25 de ani, turată şi forjată fără vreo opţiune, cu 200.000 km şi cu rugină ''pe ici şi colo''. pff rămân la mercador :D
Raule Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 da... zic intru pe bmw auto club sa cer niste sfaturi dar pula, ăştia se aşteaptă să dau 3000 euro pe o maşină de 25 de ani, turată şi forjată fără vreo opţiune, cu 200.000 km şi cu rugină ''pe ici şi colo''. pff rămân la mercador :D bmw is masini scumpe, o sa te coste mai mult reviziile decat dai pe un harb la ce bani vrei sa iei tu eu zic sa mergi pe ceva mai ieftin
Stereotype Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) Raule Edited September 14, 2013 by Stereotype
Sido Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 bmw is masini scumpe, o sa te coste mai mult reviziile decat dai pe un harb la ce bani vrei sa iei tu eu zic sa mergi pe ceva mai ieftin ori suntem şmecheri ori nu mai suntem
Stereotype Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Eu zic ca aia la 200 de euro era buna pentru tine :happyforever:
Raule Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fwoD9sJ05bE
Raule Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 A venit un tagan la mine a zis ca i-am dat mai multi bani decat trebuia :not bad:
Raule Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Sigur =)) da-mi un dubstep dinala smecher ca am chef sa ascult dubstep
Raule Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 ce păarere aveti de versuri Ploaie. Ploaie, gata apasat pe foaie.Inca doare. (inca doare) gata apasat pe foaie,In cartier la fel ca stropii reci de ploaieSunt un ins oarecare prins in bataia vietiiCe-n esenta se destrama-n haosul diversitatiiMele, cu adevarat ajung pan’ la stele,Duc o viata trista, care ma roade si in visMa urmareste, de parca frigul nu ar fi destul.Si ajungi la varsta in care,Banul invinge spiritul.Oricine ai fi tu, te lasa rece, e timpul,Alege si vezi tu cum e timpul asta, trece,E rece si peste noi si peste univers,La fel ca Flou Rege peste foaie, peste vers, peste…Caci muzica e ritmul zilnic, e scrisul, penita-mi este visul,Realitatea si abisul, fara compromisuri,Caci oricum nimic nu ma mai schimba,In rest, predau hip-hop complex in forma cea mai simpla caSunt in stare sa rasar cand nu e soare,In subteran sa dau culoare, ca lumina infinita.Ani lungi sub gratii cat am strans clipa de clipa,Ducand microfon, cuvantul in forma desavarsita.Ma auzi? Versuri si videoclip la http://www.versuri.us/flou-rege-vs-dj-albu-ploaie-peste-suflet-versuri.html
Raule Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 pizdilichis ia vezi sido http://www.bestauto.ro/opel/corsa/sport/auto/2583606.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina&year=2008&colorname=albastru&countyname=bucuresti,%20bucuresti&price=8099&tabid=2&pictureid=1#breadcrumb
Recommended Posts