Raule Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 una dintre cele mai bune piese din rap-u' romanesc Dragonu' - Mai mult ca sigur (cu Cedry2k & DJ Albu)
Raule Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 cred ca mi se face rau... substanta mea pe vremuri era flerul
Raule Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 de ce cand visezi ceva frumos tre sa te trezeasca cineva? :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:
Sido Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Raule cum merge Leon-ul? mă tot uitam după Golf 3 şi am observat că a scăzut mult şi Golf 4, adică de ce să dau 1500 pe un 3 când pot da tot atât pentru un 4. totodată mă gândeam şi la alternative, Leon-ul îmi place mai mult ca design iar A3-ul care se apropie de preţ e primul model care nici nu-l poţi compara. un A3 2 e mult peste Golf 4 dar nici Leon-ul nu se lasă mai prejos, sub 2500 nu prea găseşti. Păreri?
Nervos Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Raule cum merge Leon-ul? mă tot uitam după Golf 3 şi am observat că a scăzut mult şi Golf 4, adică de ce să dau 1500 pe un 3 când pot da tot atât pentru un 4. totodată mă gândeam şi la alternative, Leon-ul îmi place mai mult ca design iar A3-ul care se apropie de preţ e primul model care nici nu-l poţi compara. un A3 2 e mult peste Golf 4 dar nici Leon-ul nu se lasă mai prejos, sub 2500 nu prea găseşti. Păreri? preturile scad pe an ce trece si pe modele noi ce apar :P
Sido Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 totuşi nu aş da pe acelaş lucru mai mult doar pt că are alt ambalaj. de.banii ăia aş putea lua un golf cu mai puţini km/mai întreţinut
Raule Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Raule cum merge Leon-ul? mă tot uitam după Golf 3 şi am observat că a scăzut mult şi Golf 4, adică de ce să dau 1500 pe un 3 când pot da tot atât pentru un 4. totodată mă gândeam şi la alternative, Leon-ul îmi place mai mult ca design iar A3-ul care se apropie de preţ e primul model care nici nu-l poţi compara. un A3 2 e mult peste Golf 4 dar nici Leon-ul nu se lasă mai prejos, sub 2500 nu prea găseşti. Păreri? pizdilichis. De la 3000 de ture in sus mananca asfaltu
Sido Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 pizdilichis. De la 3000 de ture in sus mananca asfaltu am înţeles că interiorul cam scârţâie şi dc nu golf 4 ?
Raule Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 am înţeles că interiorul cam scârţâie şi dc nu golf 4 ? cum sa scartaie fratele meleu? pai eu voiam golf 4 pentru ca stiam leoaicele-s mai scumpe plus ca leon are un look mai sport(se aduc golfuri in prostie in tara de aia scad preturile) pe cand leon mai putin dar totusi leon are motor de golf. Eu zic sa te lasi de audi ca e mai scumpa intretinerea decat la vw.
Sido Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 să înţeleg că ai dat mai mult doar pt look? la audi nici nu mă gândesc acum. totuşi sunt fan bmw :(
Raule Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 să înţeleg că ai dat mai mult doar pt look? la audi nici nu mă gândesc acum. totuşi sunt fan bmw :( l-am luat eftin
Recommended Posts