Raule Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 neatza Zilele trec cand n-ai motiv si cauta si iluzie Entuziasmat ca nu traiesc pentru ceva anume
Raule Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 http://www.bestauto.ro/vw/golf-4/berlina/auto/2578564.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina&year=2000&colorname=negru&countyname=arad,%20arad&price=2690&tabid=1&pictureid=1 la masina asta care mi-ai dat-o tu, zice consum de 6l . imposibil. La motor de 2000 benzina mai putin de 7,5 afara mers subturat nu scoti in oras mers normal 11-12
Stereotype Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Zilele trec cand n-ai motiv si cauta si iluzie Entuziasmat ca nu traiesc pentru ceva anume Din adancuri. :not bad:
Raule Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 infrunti majoritari, frangi nervi tari, incercand sa pari imun la fumuri mari in care te pierzi, dispari, ca’s arii prea largi strecoara-te, fii radacini de arbore ce’s tartore, pe orice sol torturat de roci arunci cu zeci de ancore, te rogi, acordat la pozitiv ca orice muritor cu obiectiv, obiectul tau se ascunde’n sac pasesti catre dispozitiv avid, citeste ca ai timp, rosteste din plin cine’s altii sa spuna ce vrei, la ce visezi, ce simti, risti, aspiri?
Raule Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 N-are cum sa nu ti se ridice paru pe maine daca ascult imelodia asta cu atentie Tine cont ca-i alta varsta, de-acum drumul se ingusta, Si doar batrana mea constiinta ma mai mustra Dar invat sa-nvat singur, sa pretuiesc timpul, I-am acordat respect traindu-l, si-am inteles filmul, Acum e calm, ca marea intr-o frumoasa zi cu soare, Ani de furtuna, m-au pregatit pentru schimbare, Am evoluat mai repede fortat de'mprejurari, Copil crescut printre injuraturi, visam imbratisari, Tin minte certuri acasa, cand doream linistea noastra, Acum e altfel in viata si doar tacerea ma apasa. Superb, pur si simplu superb.
Nervos Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 lickmaxtorsassstalin :troll: tot nu inteleg care e faza cu pozitive/negative de la Reason of promotion
Recommended Posts