Trance Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 OneRepublic - If I Lose Myself (Dash Berlin Remix)
CryStaliN Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 OneRepublic - If I Lose Myself (Dash Berlin Remix) Nu stiam ca face remix la onerepublic. Momentan inca ascult melodia de la tine e prea addictive.
Trance Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Nu stiam ca face remix la onerepublic. Momentan inca ascult melodia de la tine e prea addictive. Adauga-l. https://www.facebook.com/andrei.rata.31
CryStaliN Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Adauga-l. https://www.facebook.com/andrei.rata.31 Done.
Raule Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic,
Raule Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 N-are cum sa nu ti se ridice paru pe maine daca ascult imelodia asta cu atentie Tine cont ca-i alta varsta, de-acum drumul se ingusta, Si doar batrana mea constiinta ma mai mustra Dar invat sa-nvat singur, sa pretuiesc timpul, I-am acordat respect traindu-l, si-am inteles filmul, Acum e calm, ca marea intr-o frumoasa zi cu soare, Ani de furtuna, m-au pregatit pentru schimbare, Am evoluat mai repede fortat de'mprejurari, Copil crescut printre injuraturi, visam imbratisari, Tin minte certuri acasa, cand doream linistea noastra, Acum e altfel in viata si doar tacerea ma apasa. Superb, pur si simplu superb.
Raule Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 gen ? daca ii zici asa ceva e clar :troll: o sa futi palma :happyforever: e cu will smith ma, sitcom
Nervos Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 N-are cum sa nu ti se ridice paru pe maine daca ascult imelodia asta cu atentie Tine cont ca-i alta varsta, de-acum drumul se ingusta, Si doar batrana mea constiinta ma mai mustra Dar invat sa-nvat singur, sa pretuiesc timpul, I-am acordat respect traindu-l, si-am inteles filmul, Acum e calm, ca marea intr-o frumoasa zi cu soare, Ani de furtuna, m-au pregatit pentru schimbare, Am evoluat mai repede fortat de'mprejurari, Copil crescut printre injuraturi, visam imbratisari, Tin minte certuri acasa, cand doream linistea noastra, Acum e altfel in viata si doar tacerea ma apasa. Superb, pur si simplu superb. nu-mi vine sa cred ca zic asta, dar da, suna bine....parca e logica in versurile astea....nu ca unul din faimoasele versuri...."tata,sunt homar" :troll:
Raule Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 "tata,sunt homar" :troll: de la kazimir: " toti copii astia intreband: ,,ce-a vrut sa zica?" mintea lor e ca pupilele de pisica
CryStaliN Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic, subcarpati balada romanului :P Tata sunt guvide :troll:
Recommended Posts