Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Cum ai putea sa-mi spui tu mie care-i duma

Soarele-mi explica ce mi-a povestit luna

pt tine vaporu-i ozn
Posted

de fapt a mai ramas fetita si cu Jon Snow

there is still hope

Jon se intoarce la castel, dar Arya ce face....ramane cu Clemont pana o vinde cuiva

Posted

Jon se intoarce la castel, dar Arya ce face....ramane cu Clemont pana o vinde cuiva

Jon se intoarce la castel iar warlogul gaseste corbul cu 3 ochi si ii ghideaza pe toti 3 ( si Arya ) revin toti pe tron si se aliaza cu Lannisterii pentru a-i omori mai tarziu... maybe...

Posted

fa pe e-drpciv.ro

ar trebui sa te temi daca faci numa 23

cand faci 25/26 merge..

dc draq nu merge site-ul?...nu vad unde as face chestionarele..

Posted

dc draq nu merge site-ul?...nu vad unde as face chestionarele..

iti trebuie cont :)
Posted

merge

hmm....

1-18pc

2-19pc

3-19pc

4-16pc

5-24pc

6-20pc

7-23pc

8-25pc

9-26pc

10-22pc

11-19pc

12-16pc ...bagamias..

13-19pc

14-24pc

...hmm.....din ce facusi, vad ca mereu gresesc la primu ajutor(eu nu am facut inca) + ceva tampenii cu politistul...in rest ma descurc...

Posted

hmm....

1-18pc

2-19pc

3-19pc

4-16pc

5-24pc

6-20pc

7-23pc

8-25pc

9-26pc

10-22pc

11-19pc

12-16pc ...bagamias..

13-19pc

14-24pc

...hmm.....din ce facusi, vad ca mereu gresesc la primu ajutor(eu nu am facut inca) + ceva tampenii cu politistul...in rest ma descurc...

pe e-drpciv?

Posted

yep....:|...

da cum ai facut asa multe ca nu poti numa vreo 5, tre sa platesti.

Oricum daca faci punctajele alea, pici 100%

Posted

da cum ai facut asa multe ca nu poti numa vreo 5, tre sa platesti.

Oricum daca faci punctajele alea, pici 100%

nu si cand ai garla de mail-uri...dar chiar si asa, am contul unui amic care o terminat scoala...

nu cred sa pic, ca eu unul nu invatasi nimik....oricum, mai trebuie sa citesc din carte de vreo 2-3 ori si is gata :P.....asa fac de cele mai multe ori la orice...test/teza/examen =]....si culmea ca le trec pe toate cu note destul de mari =]]

Posted

nu si cand ai garla de mail-uri...dar chiar si asa, am contul unui amic care o terminat scoala...

nu cred sa pic, ca eu unul nu invatasi nimik....oricum, mai trebuie sa citesc din carte de vreo 2-3 ori si is gata :P.....asa fac de cele mai multe ori la orice...test/teza/examen =]....si culmea ca le trec pe toate cu note destul de mari =]]

ce sigur esti pe tine

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock