Raule Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 trance..nu cred ca ma bag..e prea custom
Raule Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 trebuia sa-l lasi asa brut..plm 2k cast nici n-ai timp sa te uiti cine da in tine..
Raule Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 gud chyper https://www.youtube.com/watch?v=3xXDniR0gZ8
Katherine Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 gud chyper https://www.youtube.com/watch?v=3xXDniR0gZ8 :-beep- yeah:
Raule Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 sa va zic io ce zice bunica-mea Bunica-mea zice ca lunea nici iarba nu creste Fumez cu lumea de la un proxenet olandez, iarba lu peste E luni iar bag turceste "tesekkur ederim"- turcu-mi multumeste Da vezi tu turcu bea, turcu plateste Asa ca..dati-mi in euro partea leului greu S-o aduc tribut zeului meu Bagand Geu dupa Geu Vin din C dupa T care vine dupa Ceu Natural cum dupa A vin Be, Ce, De si-apoi iar eu Dupa ce-l ard zbor ca Perseu Si pentru-n ??? Minotaur ca Tezeu lasand deseuri DOC nui zeul e exponentul teoriei Ca mai bine stati afara e FacemRecords - sunt perimetrul smecheriei Stabilim reguli V-am zis in hip-hopu' e-n regula Nu-i comert e specula Nu-mi iau Mertz da cu-o secura Plec sa-i curat de solzi pe gupi din acvarii Ce se dau la fund mancand cacati ca sanitarii Asti-as tarii, lumii Astia-s bajetii de Bucuresti Care-ntorc verbul cum tu nu te gandesti 5;02
Raule Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Lasa-ma sa fiu Lasa ma sa scriu, sa citesc, sa invat, sa stiu, sa descriu Pana dau de sicriu. Nimic nu-i numai alb sau negru, eu sunt griu' Atat de constant ca s-a panicat fiul, acum in crestere Uite cum scriu astia pentru tine, privestele degetele Cheama-le doua fete,plateste-le pestele mestere Plantele par vestede Vrei sa fumam? uimeste-ne Oricum n-ai cum deci pe viitor ocoleste-ne Ca e ARMADA faceti perimetru nu stiu n-am masurat e mai mult de-un metru, e tot Bucurestiu 11;14
Ioane Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 trance..nu cred ca ma bag..e prea custom raul da si mie link te rog:)
Raule Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 raul da si mie link te rog:) l2rapture.net
Recommended Posts