Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

:)) tu iei prea in serios forumu asta :alone:

lucrez pe calculator 12 ore pe zi si am 99% timp liber, merge de plictiseala ca nu mai am la ce seriale sa ma uit :poker face:

Posted

lucrez pe calculator 12 ore pe zi si am 99% timp liber, merge de plictiseala ca nu mai am la ce seriale sa ma uit :poker face:

lucky bastard :poker face:

anonimul ala e mmmmm sau cum ii zicea ?

Posted

nu, tu te-ai degradat de-a lungul anilor, acum 2-3 aveai alta mentalitate, acum stai mai rau cu gandirea chiar daca ai inaintat in varsta, zici ca esti un copil de 10 ani + ca invata sa faci diferenta dintre ce e virtual si real.

Posted

nu, tu te-ai degradat de-a lungul anilor, acum 2-3 aveai alta mentalitate, acum stai mai rau cu gandirea chiar daca ai inaintat in varsta, zici ca esti un copil de 10 ani + ca invata sa faci diferenta dintre ce e virtual si real.

nu doar  nu ma mai intereseaza de mxc de loc, intru aici sa fac misto de romeo si cam atat

Posted

Iei prea in serios situatia..

E dovedit, oricine pe internet are tendinta de a se mascarii. ^^ Mai bine zis alege sa fie un idiot >.>

Posted

Iei prea in serios situatia..

E dovedit, oricine pe internet are tendinta de a se mascarii. ^^ Mai bine zis alege sa fie un idiot >.>

nu, doar il provocam sa ma injure inapoi, dar nu a mers :(

Posted

setejtgh sugi virgula :happyforever:

Instrumentul meu e cuvântul, gândul meu învârte pământul, accidentele se repetă, loviturile sunt directe. Vreau să stau departe de boală și de moarte, nu mai fi așa dramatic - ești un fir de praf în spațiu!

kazimir iz back

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...