Nervos Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 nu prea ascult rap....prea multa scoala prin cap...mai nik spatiu de muzica..
Raule Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 nu prea ascult rap....prea multa scoala prin cap...mai nik spatiu de muzica.. baga house ca ai loc
Nervos Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 baga house ca ai loc credema raule...deabia astept vacanta sa iau liber... Aici la Cantemir...cartea se face nu alta...Norocul meu la liceul asta fata de celelalte e ca aici temele nu am, si in vacanta la fel....Deabia atunci mai am si eu capul mai gol.. xD si am cu sa-l mai umplu....
Nervos Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 oricum, pe langa muzica...mai am si alte idei ce vrea sa le fac.Cum ar fi sa invat photoshop....De mult zic ca vreau, dar mereu intervine ceva....scumbag time..
Irelevant Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ce pula mea tot te plangi atat, stai sa ajungi la facultate sa vezi cate 200 de pagini ai de invatat pe saptamana nu 3 randuri de cuvinte pentru o zi si alte kkturi
Raule Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Florian S2: a venit azi unu de clasa a 5-a Florian S2: la mine in clasa Florian S2: sa ia o harta Florian S2: si zice o colega Florian S2: "ce simtatic e asta mic" Lavi ;x: simtatic? Florian S2: danut: ma, tu nu pleci de aici pana nu te trage fata asta de obrajori Florian S2: simpatic* Florian S2: trebuia sa te prinzi Florian S2: in fine Florian S2: la care ala mic se intoarce Florian S2: si zice Florian S2: " nu sunt pregatit inca pentru o relatie" Florian S2: Lavi ;x: )))))))))))))))) Lavi ;x: ))))))))))
Nervos Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ce pula mea tot te plangi atat, stai sa ajungi la facultate sa vezi cate 200 de pagini ai de invatat pe saptamana nu 3 randuri de cuvinte pentru o zi si alte kkturi ....cam asta fac eu la liceu....2-3 caiete de invatat...faza e, ca eu invat acu greul, ca la facultate sa mi se para mai usor xD
Raule Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 ....cam asta fac eu la liceu....2-3 caiete de invatat...faza e, ca eu invat acu greul, ca la facultate sa mi se para mai usor xD o sa vezi ca la faculta o sa fie cu totu altfel, o sa ai nevoie de 10% din ce inveti la liceu :))
Vyper Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ....cam asta fac eu la liceu....2-3 caiete de invatat...faza e, ca eu invat acu greul, ca la facultate sa mi se para mai usor xD acum inveti greul? hahahaha in ce clasa esti? a 11'a parca, nu? e 0 barat ce inveti tu... ce ai tu de invatat pentru bacalaureat din a 11'a si a 12'a am eu de invatat la toate cursurile pe 2-3 saptamani + teme de laborator si seminar
CryStaliN Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 de pe itunes se poate descarca gratis? nu cred.
Raule Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 nu cred. a aparut instrumentalu de la ambrozie ăe itunes
Recommended Posts