Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Am o oboseala psihica parca de neclintit Si o durere de cap continua cu care m-am obisnuit Simt c-am innebunit si am sperantele-n matrita Azi nu a fost o zi asa de buna pentru constiinta Am un seif safe unde ma mai ascund din cand in cand De unde-adun gand cu gand, rand cu rand Vreau sa rad curand Si totusi sunt amuzat de-acest nimic Cand universul leaga aiurea lucrurile simti cat esti de mic Am o inima dependenta de iubire, independenta de lume dependenta de muzica, independenta de sunet Viata e o piesa complexa in crestere as vrea sa am instrumentele sa pot sa-i schimb instrumentele Am un urlet pe care-l tin inchis si-l sugrum, inutil ca un cadou dragut pierdut pe drum si e un drum necirculat, vii sa ma pierzi, crede-ma Hai, fa-ti curaj si vezi ce dracu e cu mine, deschide-ma! Am o imagine palida in reflexia de la geam Si-o teama ca pot odata sa nu mai am nici macar ce am Sunt un calator vechi, trebuie sa merg pan' la capat Am nevoie de-un "totu va fi bine! " ca de aer si apa Am un sentiment placut pentru fiecare strop de roua Si-un 2peu trecator ca TemEşan in '99 Sunt un filosof idiot cu paradoxul in sensuri Linisteste-ma Nu te lua dupa mïne Urmareste-ma! Cine credea ca linistea ta Poate schimba ceva uite ca da Luciditatea ma face sa tac Din respect pentru viata si tot ce-i drag Transfigurat, prea personal Cosmic astral mitologic stelar Cod binar semnal bineal Chakra aproape deschise total Corp energetic concetric Cu centrii centrifugii Da cine te duce pana'n vazduhuri Cu fluturi in duhuri E 3 dimineata mi-e rau si vad dublu.
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 direct mia venit in minte: Luica, Resita o iau prin dreapta Pietii pe acelasi drum prin care dau in gropi si desteptii E 3 jumate si unii sunt satui de viata Si defapt au poate foarte multi bani gheata Au atat de nimic n-o sa-i satisfaca Iar alerg de-aseara acum e dimineata De atatia ani acum vad prin ceata Vad cum oamenii intre ei se sapa Intre ei se inteapa Si vad ca'n ura se ingroapa Si pe pervers cand se despart isi ureaza bafta Vecinii mei se urasc de'o viata Copii lor sunt drogati fara leafa Si asa sunt multi multi in tara noastra Tot mai multi oameni man cu fata dreapta.
Sido Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Cine credea ca linistea ta Poate schimba ceva uite ca da Luciditatea ma face sa tac Din respect pentru viata si tot ce-i drag Transfigurat, prea personal Cosmic astral mitologic stelar Cod binar semnal bineal Chakra aproape deschise total Corp energetic concetric Cu centrii centrifugii Da cine te duce pana'n vazduhuri Cu fluturi in duhuri E 3 dimineata mi-e rau si vad dublu. Ambalaje de cuvinte amestecate-n sensuri nedescrise, Exprimate ireal in acest abstract material, Continuand neclar un inteles abordabil in aceasta lume uscata Secata, si uitata de al sau zeu final. -- rime fara sens in cuvinte fara vers.
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ambalaje de cuvinte amestecate-n sensuri nedescrise, Exprimate ireal in acest abstract material, Continuand neclar un inteles abordabil in aceasta lume uscata Secata, si uitata de al sau zeu final. -- rime fara sens in cuvinte fara vers. Tu nu vezi ca e razboi si din moment ce ei il vor noi nu dam inapoi Punem totul pe foi revolutia e-n noi vad diamante-n noroi dezghet suflete sloi Tu nu vezi ca e razboi si din moment ce ei il vor si l-au inceput cu noi n-avem cum da inapoi
Raule Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 si acum de la tatal lor: Multi ma-ntreaba ce-nseamna s-ai credinta-ntreaga Cand religii te-ndeamna sa-neci spiritu-n teama Si multe culte-s facute din lucruri marunte Unde fiecare-i o punte, dar ne pierdem in amanunte Ca mult ocult in lume, sub un scut de nume Face surdomutu-n suflet, eu sunt nascut din dune de tunet Ce pune drept urmele-n tunel, surlele-n turle, Satul de turmele surde la urlete turde, Ca dumele slute ale curvelor kurde. Tot ma-ntreb cum de decurge asa prost acest drum ce ne duce Spre cruce si-aduce glozie eretica Fara osie estetica de emotie si etica-n glozie sceptica. E cer cica, ei cer frica cersita de la cel ce pica Ce despica tot ce-i impiedica in predica Si implica manipulare prin patrundere intriganta-n Societati umane cu raspundere limitata. Cand sufocam scanteia divina din pilda Traind in deriva lumina aceea deplina declina Dar eu fac abstract de tot ce ma-nconjoara Apt sa ma-ncarc cand intru-n contact cu linistea interioara Vad miristea-n timp de vara si desi nu ma-ncred in Islam Unesc ambele palme calm, iesind din vacarm Ca-n esenta e interdependenta, Doar in speta cautam clementa intr-o entitate terta.
Sido Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Stai in fata la BancPost, vorbesti de bani – ce banc prost O arzi peste, ce banc prost, ma-ta-i pe sigla BangBros Din familia Bundy , doar ca ma cheama Ted Din familia Flinstone cu Barney si cu Bamm-Bamm Din familia Addams, ca Brian Stiu secretul gustului ca Maggy, Delikat si Supa’ Saiyan Trupa ta se cheama Mu-tant Clan Astepti timpuri noi ca Metrorex sau Artan Esti ca Elena, dai limbi in ceasca Si fac capu’ calendar ca dogma bisericeasca Pa, pa, esti brazilian, bai Kaka, cra-cra Iti dai craca, nu claca! Si sunt statut ca fata mea-I o capra pudica SImti atatea dume parca mergi pe piatra cubica Kazi ploae n-are cine sa te apere Sunt un mit urban ca metroul din Drumu’ Taberei …. Mooorï!
Raule Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Stai in fata la BancPost, vorbesti de bani – ce banc prost O arzi peste, ce banc prost, ma-ta-i pe sigla BangBros Din familia Bundy , doar ca ma cheama Ted Din familia Flinstone cu Barney si cu Bamm-Bamm Din familia Addams, ca Brian Stiu secretul gustului ca Maggy, Delikat si Supa’ Saiyan Trupa ta se cheama Mu-tant Clan Astepti timpuri noi ca Metrorex sau Artan Esti ca Elena, dai limbi in ceasca Si fac capu’ calendar ca dogma bisericeasca Pa, pa, esti brazilian, bai Kaka, cra-cra Iti dai craca, nu claca! Si sunt statut ca fata mea-I o capra pudica SImti atatea dume parca mergi pe piatra cubica Kazi ploae n-are cine sa te apere Sunt un mit urban ca metroul din Drumu’ Taberei …. Mooorï! kazimir
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Stai in fata la BancPost, vorbesti de bani – ce banc prost O arzi peste, ce banc prost, ma-ta-i pe sigla BangBros Din familia Bundy , doar ca ma cheama Ted Din familia Flinstone cu Barney si cu Bamm-Bamm Din familia Addams, ca Brian Stiu secretul gustului ca Maggy, Delikat si Supa’ Saiyan Trupa ta se cheama Mu-tant Clan Astepti timpuri noi ca Metrorex sau Artan Esti ca Elena, dai limbi in ceasca Si fac capu’ calendar ca dogma bisericeasca Pa, pa, esti brazilian, bai Kaka, cra-cra Iti dai craca, nu claca! Si sunt statut ca fata mea-I o capra pudica SImti atatea dume parca mergi pe piatra cubica Kazi ploae n-are cine sa te apere Sunt un mit urban ca metroul din Drumu’ Taberei …. Mooorï! Tot felul de profitori jegosi si ciorditori cu voci de rapitori si de porci Cu porci de vrajitori si de orci inchiriaza dobitoci sarantoci la banci Ii trateaza ca pe gunoaie ca pe leprosi ii baga in parnaie daca n-au avocati zelosi Sau dimpotriva ii scot in frig si-n ploaie din baraci Sa fiti sanatosi ca pacientii chitrosi ca in caz de repros Mos Nicolae va pune bombe-n galosi Si-s multi da prosti si tin marcile, marcile tin bancile, bancile tin guvernele Guvernele te tin fara puteri nene ti-au mutat si genele Si-n genere ne baga in cap la toti cate-o temere De-aia te intreb vere cat aluminiu o sa imprastie astia din avioane Cand o s-ajungem sa murim de foame si ei o-r sa dea vina pe cine stie ce c***t de gripa Vezi Doamne, da stiu ca le vezi Doamne
Sido Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Sunt baiatul care rumega sandwich-uri la scoala, Singur in banca, o pauza intreaga pana intra in clasa, E o cosnpiratie coaie nu mai sunt la moda Sunt ca un dealer caruia nu-i mai suna telefonul Am atatea amintiri de care vreau sa scap Atatea seri de nebunie in care mi-am facut de cap Ca sa pot sa pun capu pe patu meu tare s-adorm Unde crezi c-o sa te-ntorci cand n-o sa te mai suporti Da acum tre' sa muncesti n-o sa mai poti sa minti O sa dai vina pe parinti dar la sfarsitul zilei simti Vina si regretul generate de rusine si pretexte Vreau sa fiu sarac lipit dar linistit Vreau sa spun tot ce simt si o sa ma schimb Vreau sa uit de toti cei cunoscuti Vreau sa iti explic ca sa ma asculti As vrea sa scriu o carte si sa pun o bomba As vrea sa nu ma placi si sa intri in vorba Vreau sa pot munci ca sa nu fur Vreau sa nu fiu liber de craciun As vrea sa fiu roman doar in ochii tai Pentru ca fostu' meu patron stia ca frații mei sunt rai Vreau sa nu mai petrec o secunda in arest Dar o sa omor primul francez care ma mai priveste cu dispret Vreau sa pot sa cred ca o sa reușesc Vreau sa nu înghit minciuni ca sa nu ma înec M-am agățat prea mult de vorbe Am avut probleme si impresia ca timpul o sa poa' sa le rezolve Vorbești cu dumnezeu insemana ca esti credincios Da' daca iti raspunde esti nebun da-te-n sloboz nu? Toți copii astia inteleg fix pula Sunt făcut sa va conduc, sa va distrug Dar nu vreau nicïuna...
Recommended Posts