Raule Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 da, daca nu (re) cumperi pozitii cand faci 10$ in cont. Si ai uitat sa socotesti pozitiile matrix. 1000 = 250 pozitii matrix = 15 000$
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Astia 7 mesteca fulger, scuipa tunet, Pe albume ce taie respiratia ca un inginer de sunet!
Raule Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 si sido , care n-a investit nici cat pt o paine. am mai multi ca tine, vreo 30 :))
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 da, daca nu (re) cumperi pozitii cand faci 10$ in cont. Si ai uitat sa socotesti pozitiile matrix. 1000 = 250 pozitii matrix = 15 000$ si de ce te-ar plati aia cu 15.000$ daca tu investesti 1000$ ? suna a HYIP
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Sunt titan tati, ies din tartar dupa gratii Drept in tantan dupa tanti, sunt anti, Lupt cu zeii, lupt cu leii, lupt cu lupi Lupt cu greii, in sportul asta iti fut Dumnezeii. Il scot pe interval si pe Ares, E razboi, care pe care, 's gata sa sar la gat, Ne batem pe mancare, stai in banca ta Iti vizez beregata, lansatoru' de rachete uman, am venit cu fregata. Iti sparg garda, cu miscari de gata-gata, Katana-ntr-o mana, halebarda-n alta asta-i Sparta! Asta-i soarta, 7 titani titrati iti intra in timpan tripati, E timpul sa va tiratï!
Sido Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 http://i.imgur.com/Egj9g.png asta inseamna ca mai sunt 28 de greci pe forum :)) ?
Sido Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Sunt titan tati, ies din tartar dupa gratii Drept in tantan dupa tanti, sunt anti, Lupt cu zeii, lupt cu leii, lupt cu lupi Lupt cu greii, in sportul asta iti fut Dumnezeii. Il scot pe interval si pe Ares, E razboi, care pe care, 's gata sa sar la gat, Ne batem pe mancare, stai in banca ta Iti vizez beregata, lansatoru' de rachete uman, am venit cu fregata. Iti sparg garda, cu miscari de gata-gata, Katana-ntr-o mana, halebarda-n alta asta-i Sparta! Asta-i soarta, 7 titani titrati iti intra in timpan tripati, E timpul sa va tiratï! cum ar fi sa te descoperi si sa te bucuri de tine ?
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 cum ar fi sa te descoperi si sa te bucuri de tine ? Deliric1
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Stilul meu sare din tipare ca ziarele cu-o valoare Ce-i face pe oamenii din parnaie sa-ndoaie barele, Da' si libertatea-i costisitoare Cand monstrii si fiarele te vad mai slab isi arata coltii si ghiarele. Le iau la p**a toti mortii si mamele Pot fi si cameleoni, le vad culoarea si la telefon, Stai linistit tot io sa-i ard zi-le sa poarte teflon, Ca fac asta de 10 ani, nu e ceva de sezon. Da' zi-mi Che Gue_iarna ca nu sunt ca Che Guevara, Dalai Lama, c-arma mea le arata ce e karma, E Armaghedon munte-n Olimp, de-asfalt si beton Murim luptand ca titanii sau militarii pe front!
Sido Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Sa bag 20$ intr-un hyip? Da - 1 (33.3%) Nu - 1 (33.3%) Dafuq e hyip? - 1 (33.3%)
Vyper Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nu baga 20$ intr-un hyip daca vrei sa ramai fara ei... am experienta negativa cu HYIP-urile :/
Sido Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Stilul meu sare din tipare ca ziarele cu-o valoare Ce-i face pe oamenii din parnaie sa-ndoaie barele, Da' si libertatea-i costisitoare Cand monstrii si fiarele te vad mai slab isi arata coltii si ghiarele. Le iau la p**a toti mortii si mamele Pot fi si cameleoni, le vad culoarea si la telefon, Stai linistit tot io sa-i ard zi-le sa poarte teflon, Ca fac asta de 10 ani, nu e ceva de sezon. Da' zi-mi Che Gue_iarna ca nu sunt ca Che Guevara, Dalai Lama, c-arma mea le arata ce e karma, E Armaghedon munte-n Olimp, de-asfalt si beton Murim luptand ca titanii sau militarii pe front! Stiu ce am facut Si mai ales ce-am de facut M-am cunoscut, am ajuns sa-mi vorbesc Sa ma ascult Nu am nimic de pierdut Binecuvantat ca m-am nascut Si-mi folosesc puterile,nu ca arme ci ca scut Dragostea topeste frica, e un sentiment placut Sa incepi sa accepti absolut tot prin ce-ai trecut Am salut ca de recrut Pentru orice necunoscut Dar la nevoie, de nevoie, am nevoie doar de un punct Caci am frati, setati din tati Care la fel sunt, grupati de mult in linii de aparare de temut Traim un atat brut, de progres contrafacut Si sa-i spui sistem corupt, e un pleonasm crunt Ne-au drogat cu idei, ca timpul e prea scurt,prea scump Sa vorbesti cu tine e absurd Si sufletul ar fi cam surd Revolutia vine din interior O ignori, mori si atat… Inca mai crezi ca viata-i competitie? Ai pierdut! Nu mai sunt demult mut, mut Atentia spre bine cu foame de lup, lupt Rup sforile… Sunt LIBER !
Recommended Posts