Sido Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 rofl indeed, nu prea are sens msg-ul iar tu nu o porti :P
Raule Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Nicu Cristian: am avut un tovaras Nicu Cristian: care o dadea la laba in baie Nicu Cristian: si prostu si-a dat drumu in maini Nicu Cristian: in palme Nicu Cristian: si a intrat ma-sa peste el Nicu Cristian: si l-a intrebat ce are in palma Nicu Cristian: si el cica Nicu Cristian: sapun lichid Nicu Cristian: si a inceput sa isi dea cu slobozu pe fata
L2 E.M.D S.R.L Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Salutare prietenasi,Spamez,sunt online,intru,in offtopic,iau ban,injur,ROR - topicul,notificare de la admin,replay de la membri,dau print, primesc mark ,iau karma+ si/sau -,fac reputatie,cheater cel mai bun,ma cauta lumea,inchid pagina,ma simt bine,am o stea,6 comenturi,as vrea sa fiu donator member,devin legendary member,dau personal message,iau reward,imi editez profilu,schimb titlu,dau quick replay,timp pierdut,bani bagati,nervi,plang,omor tot ce prind,muste,tantari,viermi,viata trista,ma las de maxcheaters,imi schimb tara,sunt offline.BAAAA
CryStaliN Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Salutare prietenasi,Spamez,sunt online,intru,in offtopic,iau ban,injur,ROR - topicul,notificare de la admin,replay de la membri,dau print, primesc mark ,iau karma+ si/sau -,fac reputatie,cheater cel mai bun,ma cauta lumea,inchid pagina,ma simt bine,am o stea,6 comenturi,as vrea sa fiu donator member,devin legendary member,dau personal message,iau reward,imi editez profilu,schimb titlu,dau quick replay,timp pierdut,bani bagati,nervi,plang,omor tot ce prind,muste,tantari,viermi,viata trista,ma las de maxcheaters,imi schimb tara,sunt offline.BAAAA salut nicule
CryStaliN Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 arthur , forgetting sarah marshall , Grown Ups
Raule Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 eu dau karma la toti, postez mult, ascut rap, peste o saptamana am sesiune ,n-am invatat nimic, nu trec anu, luni tre sa prezint proiect, fac bani cu adfly, romanii platesc putin, e 4 dimineata, crystalin nu zice un film, ii buna profa de la drept roman, atata ii bag covrigu =================================D baaaaa!
Raule Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 arthur , forgetting sarah marshall , Grown Ups altceva cum iti permiti sa ma iei cu asa ceva
CryStaliN Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 altceva cum iti permiti sa ma iei cu asa ceva Ultimu e prea epic
CryStaliN Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 eu dau karma la toti, postez mult, ascut rap, peste o saptamana am sesiune ,n-am invatat nimic, nu trec anu, luni tre sa prezint proiect, fac bani cu adfly, romanii platesc putin, e 4 dimineata, crystalin nu zice un film, ii buna profa de la drept roman, atata ii bag covrigu =================================D baaaaa! e ca sida dariuse asta
Raule Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 ala era dariuse? futa-l soarele, a pierdut 6 k lire la pokerstars =)) le-am vazut ba
Recommended Posts